Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Monika Bagárová s partnerom prekvapili! Pátrajú po ukradnutom 230 tisícovom Lamborghini!
Zdielať na

Monika Bagárová s partnerom prekvapili! Pátrajú po ukradnutom 230 tisícovom Lamborghini!

Archívna reportáž

Monika Bagárová je na hudobnej scéne už vyše dekádu, hoci má len 26 rokov. A rozhodne ju možno považovať za úspešnú speváčku, ale aj influencerku, keď patrí medzi top najsledovanejšie osobnosti Česka na Instagrame s vyše 800 tisíc sledovateľmi. Nemenej populárny je pre zmenu na zápasníckom poli jej partner Makhmud Muradov. Ale žeby investovali do Lamborghini, to by bolo skutočne prekvapenie.

Monika Bagárová aktuálne vyrazila svojim fanúšikom dych, keď v Instastories zverejnila prosbu o pomoc pri pátraní po čiernom Lamborghini. Luxusná talianska značka patrí skôr do kategórie snov, nepochybne najmä pre cenu, ktorá začína kdesi okolo 200 tisíc eur. S doplnkovou výbavou však hravo presiahne aj štvrťmilióna, čo je suma, ktorú dá za auto málokto aj spomedzi boháčov.

Preto veľmi prekvapila Monikina výzva, podľa ktorej prišli s Makhmudom o toto luxusné fáro. Ako sa ale ukázalo, zjavne len skopírovala zúfalú výzvu od svojej kamarátky.

Vypočujte si jeden z Monikiných vydarených duetov:

"Bolo nám ukradnuté čierne Lamborghini Huracan EVO. Prodím, kto ste ho videli, volajte," stálo vo výzvne v instastories, kde speváčka ešte dodala, že naposledy auto videli v časti Prahy s názvom Modřany. Monika spôsobila správou rozruch a jej schránku zaplavilo mnoho správ, žiaľ, nie s informáciou, že niekto auto videl, ale zjavne skôr s otázkami, či ide o auto Moniky a Macha.

Instagram/MB

​O pár správ ďalej totiž Monika pridala vysvetlenie. "Prosím vás, to auto nie je naše. Poprosila ma o zdieľanie kamarátka, bolo im ukradnuté z autopožičovne," objasnila Bagárová. Aj podľa evidenčného čísla je jasné, že auto je registrované v Bratislave. Je dostatočne nápadné, aby bola šanca, že si ho niekto všimne, na druhej strane, pri krádeži podobných áut je obvyklé,že okamžite opúšťajú hranice štátu, kde boli odcudzené. 

Súvisiace články

Najčítanejšie