Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Je Sanel Vrbovský výnimočné dieťa? Má rok a pol a TOTO predvádza!
Zdielať na

Je Sanel Vrbovský výnimočné dieťa? Má rok a pol a TOTO predvádza!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že azda každý rodič si myslí, že jeho dieťa je výnimočné. Rozhodne platí, je každé je jedinečné a iste v sebe skrýva nejaký talent, ktorý len treba objaviť a podporiť. V rodine Jasminy a Patrika Vrbovských sa tak trochu dalo čakať, aký talent sa prejaví u ich synčeka. Ale zdá sa, že je skutočne výrazný.

Jeho mama má horúcu balkánsku krv, ako rada sama hovorí, jeho otec sa hudbou živí. Dalo sa predpokladať, že Sanel bude mať rytmus v krvi. No predsa len, má iba rok a pol, keď niektoré deti len stabilizujú svoje prvé kroky. Sanel Vrbovský už ale má chôdzu dávno zvládnutú, teraz prišiel čas zdokonaliť tanec.

Syn Jasminy a Patrika bol od narodenia veľmi pohybovo šikovný a všetky stupne vývoja zvládal hneď v prvých tabuľkových termínoch. Iste k tomu prispieva aj to, že je skutočne dobre stavaný, pevnej telesnej konštrukcie.

Sanel tancuje: 

​Otecko Rytmus sa na sociálnej sieti v instastories pochválil videjkom z obývačky, kde vidno Sanela, ako úplne fascinovane počúva detskú verziu slávnej piesne Michaela Jacskona s názvom Bad. A nielen to, po chvíľke sa pridá k tancujúcim deťom a predvádza skutočne rozkošné pohyby snažiac sa ich napodobiť. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

No nielen tančekom sa raper pochválil. Pridal aj videjko, kde sedí Sanel za svojím stolčekom s malým klavírikom. Spoločnosť mu robí stará mama, ktorá nadšene počúva, ako si jej vnúčik ťuká do kláves a ocko Patrik do toho spieva Medveďku, daj labku. Síce je ešte čo zlepšovať, no je úplne jasné, že Sanel je veľmi muzikálny chlapček a to je nepochybne pre jeho otca veľký dôvod na hrdosť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie