Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pravda o profile Britney Spears! Píše príspevky na sociálnu sieť skutočne ona sama?!
Zdielať na

Pravda o profile Britney Spears! Píše príspevky na sociálnu sieť skutočne ona sama?!

Archívna reportáž

Nie je žiadnym tajomstvom, že za mnohými profilmi celebrít stojí tím marketingových odborníkov na sociálne siete, a nie všetok obsah je takpovediac "od srdiečka". Každý príspevok je premysleným ťahom ako čo najviac upútať pozornosť, udržovať dobrý imidž jej majiteľa, alebo zdvihnúť pozornosť nejakou tou drobnou kontroverziu či škandálom. Je to celkom pochopiteľné, keď sú napokon spokojné obe strany. Avšak okolo profilu sociálnej siete známej americkej speváčky sa vynára stále viac otáznikov, keďže si niektoré prinajmenšom zvláštne príspevky vysvetľujú jej fanúšikovia ako volanie o pomoc.

Aktivisti, ktorí stoja za združením Free Britney tvrdia, že je speváčka väznená proti jej vôli a zvláštnymi príspevkami na sociálnej sieti posiela svetu skryté odkazy. Správkyňa profilu speváčky Britney Spears na známej sociálnej sieti, mladá marketingová expertka menom Cassie Petrey, sa teraz pod tlakom rozvášnených fanúšikov speváčky rozhodla verejne prehovoriť.

Instagramový profil speváčky Britney Spears, ktorá je už 12 rokov zbavená svojprávnosti a v poručníctve jej otca Jamieho, je čoraz viac predmetom rôznych konšpiračných teórií a diskusií. Tak, ako mnohé iné svetové celebrity, aj ona si necháva spravovať svoj profil odborníkmi. Adminom jej profilu je istá Cassie Petrey z marketingovej spoločnosti Crowd Surf´s. Tá sa nechala nedávno počuť, že každý jeden príspevok je dielom samotnej speváčky a ona zodpovedá iba za jeho prevedenie. Vyvrátila tak teórie o tom, že speváčke ide o život a svojimi príspevkami vysiela do sveta zúfale volanie o pomoc. "V prvom rade chcem povedať, že si absolútne vážim fanúškov Britney Speras. Sú úžasní, lojálni, a tak veľmi za ňu bojujú. Veľmi ich obdivujem. Viem, že všetko, čo povedia a urobia je preto, že ju veľmi milujú. Preto som aj dlhé roky mnohé nechutné komentáre na moju osobu ignorovala," začala svoje vyhlásenie na Instagrame Cassie, ktorá je zároveň zakladateľkou spoločnosti. Rozhodla sa podľa svojich slov priblížiť, ako funguje spravovanie obsahu profilu speváčky Britney Spears.

Britney Spears o nedostatku kontroly nad vlastným životom spievala aj časoch najväčšej slávy, napríklad aj v piesni Overprotected:

"Britney si tvorí svoje príspevky na Instagram a píše k nim texty sama. Nájde si obrázky na google, pintereste, výroky, memečka a všetko ostatné ona sama. Nikto ju do ničoho nenúti, dokonca si tie videá aj sama upravuje. Video, ktoré pošle, je následne upravené špecialistami na sociálne siete, ale dodá k tomu špecifické inštrukcie a požiada o úpravy. Potom hotový príspevok uvidí a sama sa rozhodne, či ho chce, alebo nechce zverejniť," vysvetľuje ďalej v siahodlhom texte a pripomína, že Britney sama niekoľkokrát vo videách prizvukovala, že autorom príspevkov je ona sama a sú autentické. Podľa Cassie si Britney svoj život užíva a snaží sa používať Instagram na zábavu.

Cassie už nevydržala tlak a ťarchu konšpirácii okolo jej osoby a práce, ktorú robí. Všetko vysvetlila v príspevku na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cassie Petrey (@cassiepetrey)

"Moja práca na sociálnych sieťach v nijakom prípade nezahŕňa opatrovníctvo. Je to záležitosť súdu a jej právnikov," pripomína v statuse a dodáva, že ju nenajala Lou Taylor, fanúšikmi nenávidená osoba a manažérka speváčky, ktorej vyčítajú chamtivosť, ktorá speváčku mala dostať až do smutnej životnej situácie. Cassie tiež fanúšikom poradila, že ak chcú  Britney skutočne podporiť, stačí ak sa k nej budú na Instagrame chovať pekne. "Je to je želanie. Nešikanujte ju. Nezaslúži si to. Chce sa iba zabávať a zdielať s ostatnými príspevky, ktoré sa jej páčia. Nie je za tým žiadna skrytá agenda," odkázala na záver Cassie. Podľa niektorých konšpiračných teórií  totiž mali spomínaná Lou Taylor a speváčkin otec Jamie zbaviť Britney svojprávnosti s vidinou kontrolovať jej majetok, kariéru a tiež výchovu jej dvoch synov. Pravdu sa však kvôli súdnym a legálnym prieťahom verejnosť asi nikdy nedozvie, a tak ostáva iba veriť, že sa ich idol skutočne konečne teší zo života po boku fešného modela Sama Asghariho, a sociálne siete sú iba odrazom jej veselej duše. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie