Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Po dvoch operáciách srdca a hrozivých správach sa Dalibor Janda konečne ozval s TÝMTO odkazom!
Zdielať na

Po dvoch operáciách srdca a hrozivých správach sa Dalibor Janda konečne ozval s TÝMTO odkazom!

Pred dvomi týždňami obletela Česko aj Slovensko hrozivá správa. Obľúbený spevák už pomaly na úrovni legendy, 67-ročný Dalibor Janda, musel byť pre náhle zhoršenie zdravotného stavu prevezený do nemocnice. Napokon to bolo ešte vážnejšie, ako sa mohlo na prvý pohľad zdať. Janda musel absolvovať dvonásobnú operáciu.

Dva týždne v nemocnici a dve operácie srdca, k tomu reči o strate pamäti. Dalibor Janda má za sebou skutočne krušný začiatok roka, keď sa ocitol skutočne až v ohrození života. Aspoň jedna zlá správa sa ale napokon nepotvrdila - Janda o pamäť neprišiel. A po dvoch týždňoch prišla zásadná informácia, na ktorú čakali všetci blízki aj fanúšikovia sympatického speváka.

Dalibora Jandu prepustili z nemocnice. "Teraz je v domácej liečbe a čaká ho rekonvalescencia, ktorá nejakú dobu zaberie," vyjadril sa pred portál TN.cz Jandov manažér Karel Murín. Ako ešte pri hospitalizácii speváka upresnila Daliborova dcéra Jiřina, za zdravotnými problémami nebol covid-19.

Jandove hity pozná každý:

​Absolútna úľava nastala v momente, keď sa fanúšikom konečne ozval aj samotný spevák. "Veľmi vás všetkých pozdravujem po krátkej nedobrovoľnej odmlke. Asi všetci viete, že ma náhle postihol závažný srdcový problém," uviedol svoju zdravicu fanúšikom Janda. Ak niekto čakal, že sa podelí o detaily o svojej diagnóze, mýlil sa. "Dôležité je predovšetkým to, za čo vám chcem všetkým zo srdca poďakovať, a to za stovky sms, mailov a Vašu osobnú podporu. Veľmi ma to povzbudilo, myslel som na vás a ďalej myslím a verím, že rekonvalescencia bude prebiehať v poriadku," dodal a prisľúbil aj videopozdrav.

Vážení přátelé, fanoušci a kamarádi?Moc vás všechny pozdravuji po krátké nedobrovolné odmlce. Asi všichni víte, viděli...

Uverejnil používateľ Dalibor Janda Nedeľa 31. januára 2021

Okrem poďakovania tímu lekárov z pražskej Vinohradskej nemocnice pridal Dalibor Janda aj odkaz pre všetkých ľudí. "Želám vám najmä zdravie, nedajte na akékoľvek primitívne a hlúpe názory o tom, že covid nie je nebezepečný a buďte ostražití, je to všetko len na nás a našom zdravom rozume," neodpustil si aj poznámku smerom k aktuálnej situácii, ktorá je pre neho momentálne veľkou hrozbou, s ohľadom na zdravotný stav po operácii srdca. Všetci ale veria, že to najhoršie už má Janda za sebou a budú pribúdať už len dobré správy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie