Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Smúti za Štaidlom aj Dara Rolins? Ako mladučká s ním mala mať vášnivý pomer!
Zdielať na

Smúti za Štaidlom aj Dara Rolins? Ako mladučká s ním mala mať vášnivý pomer!

Archívna reportáž

Poslednú januárovú nedeľu odišiel na druhý svet po boji s covidom český muzikant, spevák a najmä skladateľ Ladislav Štaidl (†75). Hoci bol ženatý len jedenkrát, bol povestný svojou vášňou k ženám. Hovorí sa, že žiadna speváčka si pri ňom nemohla byť istá, či sa nepokúsi ju zviesť. A mnohé vraj aj neodolali.

Sympatický modrooký blondiak urastenej postavy, navyše slávny a majetný - viac asi Ladislavovi Štaidlovi už ani nebolo treba. Na záujem žien sa nikdy nemohol sťažovať, no bolo to aj naopak - sám aktívne dvoril na všetky strany, píše portál Blesk.cz. Už počas manželstva s právničkou Anou, ktoré trvalo do roku 2001, žil paralelne aj s Ivetou Bartošovou a v roku 1996 sa im narodil syn Artur.

No ešte aj počas tohto dvojitého vzťahu stíhal vraj rozširovať svoje posteľné obzory, ako neskôr opísala v knihe už zosnulá Iveta Bartošová (†48). Práve ona otvorene povedala aj to, že jednou zo Štaidlových mileniek bola aj Darinka Rolincová.

Ladislav Štaidl bol vo svojej dobe považovaný za idol žien:

Keď sa románik Štaidla a o 27 rokov mladšej Rolincovej začal, nemala vraj ešte ani 18 rokov. "Boli spolu dlho. Začali na na zájazdoch a potom ju bral aj k sebe na Apolinársku. O tom, ako tam za ním dochádza, mi v dobe, keď sme ešte boli len kolegovia, dokonca sám rozprával. Vtedy to ešte nebol jeho dom, mal tam len tú garzónku. Taká zašiváreň, kam si bral dievčatá - Daru Rolincovú, Jitku Zelenkovú, aj všetky ostatné," opísala v knihe Nemala som sa narodiť Iveta Bartošová. Keď sa dala dokopy so Štaidlom ona, sľúbil jej, že to už s Darinkou ukončí. 

Dara v nedeľu Štaidlovi spomienku nevenovala, namiesto toho ľuďom zaželala peknú nedeľu. Niektorí jej ale jeho skon pripomenuli:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

​Značne horšie na tom ale bola Štaidlova manželka Ana, ktorá dlhé roky znášala Láďove romániky. "Koľkokrát som za ním prišla do Jevan nakrúcať a Darinka vyšla z izby vyspinkaná, vyfúkané vlasy... A Láďova manželka Aňa bola totálne namol. Tam sa diali strašné veci, on si tam normálne vodil iné ženy. Musela strašne trpieť," ľutovala Bartošová Štaidlovu manželku, hoci sama bola jednou z jeho stálych mileniek. Skladateľ sa pritom za svoje romániky vôbec nehanbil a vo svojej knihe Víno z hrozna si na ne aj s radosťou zaspomínal. "Veľký milostný príbeh som prežil s Darinkou Rolincovou v dobe, keď som sa prestal deliť o posteľ so svojou ženou. Najprv ma to dievčatko uhranulo obrovskou dávkou muzikálnosti, neskôr aj nečakanou sexualitou," napísal Štaidl otvorene. Dara tento vzťah nikdy nepriznala, naopak, tvrdila, že ide len o jeho pomstu za to, že s ním prerušila spoluprácu. Dnes už ale ostala len ona, kto skutočne pozná pravdu.

Súvisiace články

Najčítanejšie