Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lucie Bílá zúri! Ako si TÚTO podlosť mohli dovoliť!
Zdielať na

Lucie Bílá zúri! Ako si TÚTO podlosť mohli dovoliť!

Archívna reportáž

Človek by si myslel, že po toľkých prípadoch podvodov, ktoré sa síce šírili rôznymi cestičkami vždy, no až s dobou internetu a sociálnych sietí prepukli naplno, budú ľudia opatrnejší. Žiaľ, niekedy je vidina rýchleho zbohatnutia bez práce tak lákavá, že kritický rozum ostane vypnutý. A práve na to sa spoľahol podvodník, ktorý na obohatenie sa na úkor dôverčivých ľudí zneužil meno Lucie Bílej.

Popularita hviezd by sa dala merať azda aj podľa toho, či daná celebrita bola zneužitá podvodníkmi na sociálnych sieťach. V tom prípade Lucie Bílá potvrdzuje, že je skutočne na špici, nakoľko, ako sama hovorí, v podstate denne pribuúdajú či už na Facebooku, alebo na Instagrame profily s jej menom. Pochopiteľne, s nekalým úmyslom.

Aktuálne to prekročilo únosnú mieru a speváčka sa rozhodla, že opäť je potrebné apelovať na ľudí, aby skutočne neboli naivní a nenaleteli tak priehľadnému podvodu, ako je ponuka na výhru podmienená poslaním peňazí. Jednak by bolo veľmi zvláštne musieť niekam vopred posielať peniaze, aby sa človek až následne dostal k výhre, ale najmä - celebrity skutočne obvykle ľudí na súťaže nelákajú, až na malé výnimky, ako napríklad Rytmus pred Vianocami. 

Lucie stihla pred opätovným lockdownom otvoriť svoje zrekonštruované divadlo:

​Lucie Bílá nič podobné neorganizovala a organizovať neplánuje, hoci peniazmi ľuďom už neraz pomohla, ale vždy konkrétnemu človeku pri konkrétnom probléme a obvykle súkromne, bez zverejňovania. O to viac ju mrzí, keď niekto pre podvodníkov, ktorí veria jej menu, o peniaze príde. "Každý deň sa na sociálnej siete objavujú podvodné profily, ktoré z vás mojím menom ťahajú peniaze. Blokovať, mazať, hlásiť a hlavne, nikdy nikomu neveriť a nič neposielať. Žiaľ, vždy majú chvíľu na to, aby sa niekto chytil a mne je to veľmi ľúto," apeluje na svojich fanúšikov speváčka. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Dodala, že má len jediný skutočný profil na Instagrame a Facebooku, ktorý fanúšikovia ľahko rozoznajú podľa obrovského počtu sledovateľov či "páčikov". Na Instagrame ich má takmer 400 tisíc, na FB vyše 455 tisíc. Pochybné profily s pár priaznivcami či krátkou minulosťou treba okamžite nahlásiť správcom sociálnej siete a rozhodne ignorovať akýkoľvek pokus o kontakt. Neplatí to len v prípade mena Lucie Bílej, ale aj ostatných celebrít. 

Súvisiace články

Najčítanejšie