Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Desivé slová modelky a hviezdy reality šou: Chcem, aby môj syn zomrel skôr, ako ja!
Zdielať na

Desivé slová modelky a hviezdy reality šou: Chcem, aby môj syn zomrel skôr, ako ja!

Zdroj: Instagram/KP

Žiaľ, nie každej matke je dopriate tešiť sa zo zdravého dieťatka. Častokrát potom obetavá mama venuje chorému dieťaťu všetok svoj voľný čas a prispôsobí priority. Britskej modelke a niekdajšej kontroverznej vymetačke žúrov zmenil jej vážne chorý syn Harvey život od základov. Hviezda s pseudonymom Jordan o tom vždy otvorene rozprávala. Za svoje vyhlásenia si stihla narobiť mnoho neprajníkov, no nájde sa aj veľa ľudí, ktorí pre ňu majú pochopenie.

Bývalá modelka a hviezdička televíznych obrazoviek Katie Price (42) mnohých šokovala nedávnym vyhlásením, že by si priala, aby jej postihnutý syn Harvey zomrel skôr ako ona. Jej slová však mnohí pochopili zle a krútili hlavou nad tým, ako môže matka o svojom dieťati niečo podobné vôbec vysloviť. V dokumentárnom filme stanice BBC s názvom Katie Price: Harvey and Me vysvetlila myšlienku, ktorá sa tvrdými slovami skrývala.

V spomínanom dokumente táto výstredná a kontroverzná bytosť vysvetlila, že by jej syn, postihnutý viacerými závažnými diagnózami bez nej nedokázal fungovať. Dnes už 18-ročný Harvey totiž trpí Prader-Williho syndrómom, ktorý chlapcovi okrem mnohých iných ťažkostí spôsobuje problémy s rečou, dýchaním, je príčinou prejedania sa a s tým súvisiacou obezitou. Navyše trpí aj vážnou formou autizmu a je čiastočne slepý. Katie ho napriek vážnej diagnóze odmieta dať do rúk ústavu či opatrovateľom a stará sa o neho sama v domácom prostredí. Preto aj vyslovila nešťastnú vetu, v ktorej si želala, aby jej syn zomrel skôr, ako ona sama.

Modelka v dokumente poodhalila úskalia, ale aj radosti zo života s vážne postihnutým synom Harveym:

"Dôvod, prečo som to takto povedala je ten, že by bezo mňa nezvládol žiť. Zlomilo by mu to srdce, pretože ja viem o ňom všetko. Viem, kde ho mám poštekliť, dokončujem za neho vety a plním úlohu matky aj otca," vysvetľuje silikónová modelka, ktorá má ťažko chorého chlapca s bývalým futbalistom Dwightom Yorkom z Trinidadu a Tobaga, ktorý však krátko po narodení Harveyho od rodiny odišiel a k jeho výchove sa nijak nehlási. "Vždy som tvrdila, že má Dwight otvorené dvere, ak by sa s ním chcel stretnúť. Harvey neurobil nikomu nič zlé. Zaslúži si spoznať svojho otca stretnúť svojho polovičného brata. Ktovie, či ten tuší, že je Harvey jeho brat?" zamýšľa sa modelka, ktorá priviedla syna Harveyho po krátkom vzťahu s africkým futbalistom. Katie sa navyše musela nedávno popasovať s vážnym zranením nôh, ktoré ju pripútalo na invalidný vozíček. Pomáhať jej tak musela aj opatrovateľka, keďže Harvey odmietal ísť do školy či kamkoľvek bez jej prítomnosti.

Katie Price zdieľala na Instagrame sériu fotiek so synom v priebehu rokov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katie Price (@katieprice)

"Nemyslím si, že by sa o neho dokázal postarať hocikto iný a nikdy by nepochopil, prečo tam nie som. Nechcem aby zomrel, nechápte ma zle, matky, ktoré sú v podobnej situácii má určite pochopili," tvrdí Katie, ktorá má okrem Harveyho ďalšie štyri deti, z toho dve s Petrom Andrem, známym spevákom z 90. rokov. Avšak aj ten ju po štyroch manželstvách opustil, no o ich dve spoločné deti, Juniora  (16) a Princess (13), sa však narozdiel od Dwighta ukážkovo stará. So svojim v poradí tretím manželom, striptérom Kieran Haylerom, s ktorým sa rozviedla iba v minulom roku, má 7-ročného Jetta a dievčatko Bunny (6). So športovcom a zápasníkom MMA, Alexom Reidom, bola v manželstve dva roky, deti však pár spolu nemal. Práve za jej bujarý milostný život a nestabilné rodinné prostredie ju majú mnohí kritici v zuboch a neveria jej ani "hru" na obetavú matku. Avšak nikto nemôže poprieť Harveyho city k vlastnej mame, ktorá nech je akejkoľvek nátury, vždy bude pre svojho syna nenahraditeľnou.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie