Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bagárová priznala, že trpí, no meniť to nebude!
Zdielať na

Bagárová priznala, že trpí, no meniť to nebude!

Archívna reportáž

Krásna česká speváčka s rómskymi koreňmi a drsný silák pôvodom z Uzbekistanu mnohým pripomínajú hlavných hrdinov z rozprávky Kráska a zviera. Tento pár sa však očividne vzájomne veľmi ľúbi a na nudu sa vo svojom živote určite nemôžu sťažovať. Monika je momentálne na materskej s dcérkou Rumiou, ale nezaháľa ani v rámci svoje kariéry. Muradov pravidelne tvrdo trénuje a musí odohrať aj ťažké zápasy v rámci MMA.

Monika Bagárová (26) pre portál ŽivotvČesku popísala svoje pocity po víťazstve jej partnera Makhmuda  Muradova (30) v zápase v lige UFC proti obávanému súperovi zo Spojených štátov amerických. Mnohých svojimi slovami toto na pohľad jemné žieňa prekvapilo.​

Celý minulý rok bol pre zápasníka Muradova veľmi ťažký, no tvrdý dril na tréningoch doma i v zahraničí nemohol zužitkovať aj v skutočných zápasoch. Mnohé sa museli zrušiť kvôli covidu-19, ako aj ten na konci októbra 2020. Vtedy sa mal v rámci UFC postaviť Američanovi Kevinovi Hollandovi, ale zápas bol na poslednú chvíľu zrušený. Makhmud Muradov totiž nemohol vstúpiť do ringu v Las Vegas kvôli pozitívnemu testu na covid. Konečne sa uplynulú sobotu v Abu Dhabí uskutočnil zápas Muradova s americkým bojovníkom Andrew Sanchezom, nad ktorým zvíťazil, keď mu v treťom kole uštedril technický knockout. "Stálo ho to hrozne veľa, bol to náročný rok. Veľa makal a obetoval tomu plno času, veľmi chcel vyhrať. Musel proste vyhrať," popísala úsilie svojho partnera Monika Bagárová.

Z lásky Moniky a Makhmuda vzišla rozkošná dcérka s exotickým menom Rumia: 

​Táto na pohľad krehká speváčka však má trošku problém sledovať zápasy otca svojej dcérky a skutočne pri nich priam trpí.  "Keď vidím tie rany, tak ešte stále uhýbam pohľadom. V tej chvíli si hovorím, že také rany musia naozaj bolieť. Ale taktiež si uvedomujem, že on v tom zápase vie, čo má robiť a že má presne stanovenú taktiku," priznala. Ale napriek tomu aj tento posledný zápas pozorne sledovala. Musela si kvôli nemu privstať. "Samozrejme som chcela vstať a fandiť, tak som si nastavila budík. Ešte som sa poistila aj rodinou, aby som nezaspala. Do toho ma v noci budí Ruminka na dojčenie, takže som celá rozospatá aj so zbytkom rodiny držala palce," opísala Monika Bagárová chvíle pred zápasom.

Takto sa Makhmud radoval z víťazstva v Abu Dhabi:

Ako milujúca partnerka speváčka Makhmuda v jeho kariére podporuje a rozhodne nechce, aby zmenil profesiu. Uvedomuje si, že Mach, ako ho prezýva, svoju cestu za slávou len začína a je odhodlaný ísť ďalej až do víťazného konca. "Chce byť najlepší. A kto chce byť najlepší na svete, musí poraziť všetkých," Monika má v tomto smere jasno. Makhmud pritom nezabúda ani na svoju rodinu, bezprostredne po triumfe v Abu Dhabi zápasník síce poďakoval fanúšikom, ale víťazstvo venoval maličkej dcérke. "Ďakujem veľmi všetkým z Česka, ktorí mi fandíte. A toto bola výhra pre moju dcéru," vyhlásil Makhmud Muradov po zápase v priamom prenose UFC.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie