Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Radostná správa! Boučekovcom sa podarilo utajiť tehotenstvo takmer až do finále!
Zdielať na

Radostná správa! Boučekovcom sa podarilo utajiť tehotenstvo takmer až do finále!

Archívna reportáž

Nie je žiadnym tajomstvom, že pandémia a s ňou súvisiace opatrenia spoločenské zmeny priniesli mnohým ľudom možnosť tráviť čas v blízkosti svojich najbližších či začať sa naplno venovať svojím koníčkom či vzdelávaniu. Bezpečie príbytkov v spojení s odpadnutím mnohých pracovných povinností pôsobil blahodárne aj na mnohé mladé rodiny či zamilované páry. Nuž a výsledkom sú aj radostné správy o tehotenstvách či prírastkoch v podobe rozkošných bábätiek. Plodný bol uplynulý rok aj vo vzťahu obľúbeného českého moderátora.

Moderátor Libor Bouček (40) a jeho manželka, česká Miss Gabriela Bendová (29) sa stanú čoskoro po prvýkrát rodičmi. Radostnú správu sa im darilo tajiť takmer celé tehotenstvo, kráska je totiž už v ôsmom mesiaci.

Vychytený majster mikrofónu nemal nikdy o prácu núdzu a patrí medzi najlepšie platených moderátorov u našich západných susedov. Na poli lásky sa mu však príliš nedarilo, o čom svedčia aj dva rozvody, z toho jedno bolo manželstvo so slovenskou kráskou Mariannou Ďurianovou (44), ktoré trvalo iba jeden rok. Napriek tomu šiel do chomúta aj po tretíkrát a s misskou Gabrielou, zdá sa, to je to pravé. Dvojica, ktorá tvorí pár už šesť rokov, z toho rok sú manželia, čaká bábätko, ktoré by mali privítať na svete už vo februári 2020.

Libor Bouček súčasnú situáciu v súvislosti s pandémiou vníma veľmi citlivo, azda aj preto, že jeho manželka nosí pod srdcom jeho prvého potomka:

"Dar, ktorý je oslavou ženy, je dôkazom jej kúzla a sily. A možno aj nadradenosti. Nevnímam ho prvý deň. Ani posledný. Ale natoľko výsostne náš, že sme nemali nutkanie sa s niekým neosobne, bez stretnutia deliť. Ale otázky, špekulácie, konštrukcie a minimálne nedžentlmenstvo nás natoľko obklopilo, že vám náš dar v tieni s pokorou a s láskou predstavujeme," napísal Libor okrem iného v siahodlhom texte pod romantickou fotografiou budúcich rodičov.  Medzi gratulantmi sa okrem fanúšikov objavili aj mnohé mená kolegov zo šoubiznisu ako napríklad Václav Noid Bárta, speváčka Ewa Farna či Markéta Konvičková, ktorá sa taktiež iba pred niekoľkými mesiacmi stala poprvýkrát mamou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

"Veľmi Vám prajem novú, čistú lásku," napísala spolu so srdiečkami taktiež čerstvá mama Vendula Pizingerová. Speváčka Dara Rolins svoju gratuláciu vyjadrila bez slov jednoduchým a výstižným červeným srdiečkom. Kolegovia aj fanúšikovia mu istotne tajnosti nijak nevyčítajú, naopak, podľa komentárov sa dá vycítiť zo strany ľudí pochopenie, spolupatričnosť a radosť zo šťastia, ktoré momentálne Bouček s manželkou prežívajú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie