Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Herečka šokuje: Najkrajší darček k narodeninám boli lesbické radovánky s Kate Winslet!
Zdielať na

Herečka šokuje: Najkrajší darček k narodeninám boli lesbické radovánky s Kate Winslet!

Archívna reportáž

Charizmatická herečka s nevšedným vzhľadom, za ktorý môžu azda čiastočne aj jej írske korene, už od mladého veku udivuje divákov svojím hereckým talentom. Na rozdiel od niektorých slávnych rovesníkov si neprešla väčšou krízou osobnosti, neprepadla alkoholu ani drogám a divákov teší viac svojou prácou ako škandálmi zo súkromného života. Avšak aj ona občas popustí ústa na "špacír" a tak nedávno dokázala, že za jej anjelským zjavom sa skrýva kus poriadnej dračice.

Herečka Saoirse Ronan (25) v rozhovore pre denník Mirror.uk prezradila, že od svojej staršej kolegyne dostala k minuloročným narodeninám poriadne horúci darček. Priamo počas nakrúcania filmu si totiž obe dámy dopriali pohárik bubliniek a vrhli sa na lesbické radovánky.

Rodáčka z Bronxu s írskymi koreňmi, rusovlasá herečka Saoirse Ronan, sa pri príležitosti nakrúcania filmu Ammonite stretla na pľaci so svojou o 20 rokov staršou kolegyňou Kate Winslet. Tá vraj zariadila, aby sa nakrúcanie lesbických scénok presunulo na deň Saoirsiných 25. narodenín, a mohli si tak bez výčitiek dopriať pár pohárikov na odvahu. "Bol to ten najlepší darček, aký som si mohla priať," nadchýna sa mladá herečka známa aj z filmu Malé ženy či Lady Bird, za ktorý získala v roku 2017 ako 22-ročná ocenenie Zlatý glóbus za najlepší ženský herecký výkon.

Kate Winslet a Saoirse Ronan boli skvelou voľbou pre romantický film Ammonite, sadli si nielen na pľaci, ale aj mimo kamier:

"Veľmi som si to užívala. Nikdy predtým som nerobila tak intenzívnu a precítenú erotickú scénku. Ale môcť nakrútiť túto scénku s ňou, cítila som sa veľmi bezpečne a bezprostredne. A som rada, že to presunuli na moje narodeniny, Mohli sme si tak dopriať pár pohárikov prosecca predtým, ako sme na to vhupli," opisuje pocity z nakrúcania scénky so 45-ročnou Kate Winslet, ktorá sa preslávila aj úlohou krásnej Rose vo veľkofilme Titanic. Aj tá si atmosféru z nakrúcania pochvaľovala a chémia údajne zafungovala aj mimo kamier. "Veľmi sme si sadli. Po skúsenosti so Saoirse ma celkom nehnevalo, že sa mi niečo také nestalo nikdy predtým aj pri nakrúcaní scénok z mužmi," prezradila Kate, ktorá je vydatou ženou a zároveň mamou troch detí.

Kate a Saoirse v jednej z mnohých horúcich scén z filmu Ammonite:

"Prečo by som sa nemala cítiť rovnocenne aj so svojimi mužskými kolegami? Tak je nastavená spoločnosť a preto o tom treba hovoriť nahlas," myslí si herečka a naráža pri tom na skutočnosť, že pri erotických scénach s mužmi bola jej postava ladená do submisívnej polohy. 

Romantický film Ammonite je zasadený do viktoriánskeho prostredia 18. storočia a je inšpirovaný životom britskej paleontologičky Mary Anningovej v podaní Kate Winslet. Dej sa zameriava na fiktívny romantický vzťah medzi ňou a Charlotte Murchison, ktorú stvárňuje práve Saoirse Ronan. Meno herečky Ronanovej, s ktorého vyslovením má problém nejeden fanúšik či jej kolegovia z brandže, pochádza z írskej gaelčiny a znamená "sloboda", správne sa číta a vyslovuje ako sa Siér-ša.

Súvisiace články

Najčítanejšie