Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ďalšia provokatérka?! Dara si v lockdowne užíva Tatry, ľudia jej poriadne naložili!
Zdielať na

Ďalšia provokatérka?! Dara si v lockdowne užíva Tatry, ľudia jej poriadne naložili!

Archívna reportáž

Skutočne sa zdá, akoby pre niektorých pravidlá neplatili. A keďže najviac na očiach sú celebrity, práve na nich sa obvykle znesie hnev verejnosti. Najmä v časoch, keď ľudia už pomaly rok nežijú normálne a ostatné týždne nemôžu opustiť ani okres, môžu niektoré príspevky vnímať skutočne ako provokáciu.

Včera rodinka Vrbovských aj rodina jeho kolegu Ega z Kontrafaktu, teraz pre zmenu Dara Rolins. Až by si človek chcel povedať, že Rytmus a Dara sa k sebe asi fakt hodili. To je ale, samozrejme, už len vtip, a v tomto prípade ťahá za kratší koniec raper. Dara má na svoj výlet na hory aspoň pomerne presvedčivý argument - do Tatier vyrazila za prácou.

Znie to asi zvláštne, ale tak ako je aktuálne pre Slovákov z hraničných okresov jednoduchšie vyraziť na dovolenku prekročením najbližšej hranice, tak aj pre zahraničných turistov je možné prísť na Slovensko. Pochopiteľne, s dodržaním nariadení. 

Dara miluje rovnako hory, ako exotiku:

Dara žije už roky rokúce v Česku a preto sa na ňu opatrenia platiace pre Slovákov na Slovensku nevzťahujú. Darmo sa budú komentujúci pod jej príspevkom zo zasnežených veľhôr budú rozčuľovať. "Aj v takto zložitej dobe sa ľudia po svete pohybujú, presúvajú. Samozrejme len tí otestovaní, zdraví. Neviem o zákaze, kedy takto vybavená nemôžem prísť na Slovensko pracovať. Mám v pláne zdržať sa až do nedele, pretože tu fotím sériu fotografií do svojho diára. A ja zrejme prvýkrát v živote cítim tak trochu potupnú potrebu svoj pobyt v zemi, kde mám korene a ešte stále časť rodiny, obhajovať," napísala Dara po tom, čo sa pod jej prvým príspevkom z Vysokých Tatier strhla vlna hejtu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"To, že som si včera vo voľnom čase vyrazila do lesa, rozpútalo až nenávistnú debatu o mojej drzosti vyraziť z CZ na SK, keď vy nemôžete navštíviť vo vedľajšej obci ani svoju 70-ročnú mamu... Ja chápem, že váš hnev je v takomto prípade na mieste, na druhej strane...svoju mamu som práve z dôvodov jej vysokého, rizikového veku nevidela mesiace ani ja," snažila sa Dara objasniť, že aj ona je v podobnej situácii. Načrtla, že ani ona nhie je nadšená ýzo všetkých zákazov, obmedzení a pravidiel, no živiť hnev v sebe navzájom neprinesie nič dobré. "Nemyslím si, že keď svoj hnev obrátite proti mne a pošlete ma späť do Česka, bude táto situácia lepšia," uzavrela so želaním lásky speváčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie