Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ďalšia dokonalá detská izba! Krásne farby a parádne kúsky má v izbičke dcérka Majka Spirita!
Zdielať na

Ďalšia dokonalá detská izba! Krásne farby a parádne kúsky má v izbičke dcérka Majka Spirita!

Archívna reportáž

Azda každá mama, ktorá si priniesla z pôrodnice malé klbko lásky, s nostalgiou a nehou spomína na prvé dni strávené doma ako rodina. K týmto jedinečným chvíľam patrí aj zariaďovanie izbičky či kojeneckého kútiku tak, aby mala novopečená mamička všetky potrebné veci po ruke. Avšak popri praktickosti si mnohé dámy dajú záležať aj na dokonalom zariadení a farbenom zladení hniezdočka pre ich malé bábätko. Dokonalú izbičku predviedla nedávno aj manželka známeho slovenského rapera Majka Spirita.

Ukrajinská modelka Maria Dušička sa na sociálnej sieti pochválila dokonale zariadenou izbičkou 3-mesačnej dcérky Arie, ktorej otcom je raper Michal Dušička alias Majk Spirit. Fanúšikovia sa tak mohli rozplývať nad detailami v podobe drobných vešiačikov s dupačkami či plyšovými zvieratkami vykúkajúcimi zo skrine malej parádnice, a absolútne dokonalou jemnou farebnosťou.

Majk Spirit a Maria sú od minulého leta manželia, k tomu sa už tri mesiace pýšia aj titulom rodičia, napriek tomu tváričku svojej dcérky Arie ešte svetu neukázali. Ako Majk prezradil, chránia súkromie bábätka, vraj najmä Maria si to tak želá. Obaja sa však na Instgrame radi pochvália malými detailami, fotkami z prvých malých osláv či luxusne zariadeným novým hniezdočkom lásky mladej rodinky. Masha nedávno dovolila fanúšikom nahliadnuť do izbičky malej Arie, ktorá je ladená v jemných ružovo bielych odtieňoch.

O Mashi spieval Majk Spirit už v piesni Ženy treba ľúbiť, zdá sa, že je pekná Ukrajinka jeho osudovou ženou:

​Pri zariaďovaní si nechala Masha záležať na každučkom detaile a vytvorila tak harmonické kráľovstvo pre malú princezničku. Nad postieľkou nechýba romantický ružový baldachýn, na poličke stojí drevené počítadlo s ružovými guličkami a nechýba ani závesný kolotoč s mäkučkými plyšákmi, ktoré majú za úlohu malú Ariu v postieľke zabávať. A zo šatníka malej princeznej je jasné, že mama si potrpí na štýle aj pre malú slečnu, žiadne krikľavé kúsky v skrini nečakajte. Zrejme ale ešte nejaký piatok potrvá, kým to Aria bude vedieť aj oceniť.

Majk Spirit a Maria oslávili uplynulé Vianoce 2020 už ako rodina:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @maria.dusicka

Láska a harmónia z tejto trojice priam srší a sympatický Majk, ktorý sa v minulosti k vážnejšiemu vzťahu nikdy verejne nehlásil, zdá sa, našiel svoj prístav a šťastie v náručí peknej Ukrajinky. Zaujímavosťou je že Mášu, ako svoju vyvolenú volá, spomínal už v jeho veľkom hite Ženy treba ľúbiť a napriek tomu, že ich cesty osud na nejaký čas rozdelil, tvoria už dva roky harmonický pár. Teraz už vlastne nie tak celkom pár, skôr dokonalé trio.

Súvisiace články

Najčítanejšie