Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dali sa zaočkovať aj Rytmus s Jasminou?! TOTO je raperova odpoveď!
Zdielať na

Dali sa zaočkovať aj Rytmus s Jasminou?! TOTO je raperova odpoveď!

Archívna reportáž

Po škandále, ktorý spôsobila svojím prednostným a úplne neoprávneným zaočkovaním proti koronavírusu Dominika Cibulková aj s manželom Michalom Navarom, sa začali množiť špekulácie o tom, že pravidlá obchádzajú aj ďalšie celebrity. Mailové schránky médií zaplavujú anonymné správy s konkrétnymi menami, medzi nimi sú spomenutí aj Patrik a Jasmina Vrbovskí.

Zdá sa, že dodržiavanie pravidiel sa na Slovensku príliš nenosí. O to viditeľnejšie je to práve ostatné mesiace poznačené pandémiou, keď sú nastavené opatrenia ako ešte nikdy v novodobej histórii. Ľudia sa museli podvoliť už bezpočtu nariadení, v ktorých sa mnohí tak trochu strácajú. No v čom by sa azda nikto nemal strácať, sú pravidla očkovania proti koronavírusu, ktoré boli určené celkom presne a ľudí rozdelili do štyroch skupín.

Aktuálne prebieha očkovanie prvej skupiny, pričom vakcínu dostal zatiaľ len zlomok z nich - ide v prvom rade o zdravotníkov v prvej línii. No ako je zrejmé, aj toto jasne pomenované rozdelenie sa dá nepochopiť. Aspoň to tvrdí Dominika Cibulková, ktorá sa podľa jej slov "nechala voviesť do omylu", keď si myslela, že je len voľné miesto v poradovníku a využila to.

Rytmus si na seba veľmi potrpí:

​Na jej hlavu sa spustila obrovská vlna kritiky, ktorú sa pokúša aspoň trochu zmierniť tým, že sa prihlásila ako propagátorka vakcinácie, aby presvedčila ľudí, že sa nemajú čoho báť. No kým Dominika sa na túto tému nikdy predtým nejako zásadne nevyjadrovala, pomerne jasne, hoci obvykle len s dávkou humoru a irónie, sa k téme vyjadroval Rytmus. Z jeho príspevkov sa zdalo byť jasné, že jednak sa koronavírusu nijako zásadne neobáva a navyše si aj zo samotnej vakcíny robil žarty smerom k jej vedľajším účinkom. Len pred pár dňami zverejnil video, kde mu z vedľajších účinkov po očkovaní narástla konská hlava. V nedeľu pre zmenu pridal video, kde si opäť vyslovene robil žarty a zmenil sa na mačku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Azda nikto by teda nečakal, že to bude práve raper, ktorý je fanúšik prirodzeného posilňovania imunity v podobe športu a otužovania, kto sa pôjde dať zaočkovať medzi prvými. No práve to tvrdí jeden z mailov, ktoré sa aktuálne dostali do redakcií médií. Otázne je či sa zakladá na faktoch, alebo len domnienke, ktorú vyvolal Rytmus, keď fanúšikovi na priamu otázku, či sa dá očkovať, odpovedal, že už zaočkovaný je. Ako to ale pri raperovi býva, takmer nič nehovorí vážne a miluje dostávať ľudí do neistoty. Keď sa ho na tú istú otázku opýtal novinár, odpoveď bola len "hahahaha". Veľmi tým pobavil napríklad aj Bekima či Zuzu Plačkovú, je teda vysoko pravdepodobné, že skutočne ho ani oni netipujú na človeka, ktorý by sa staval prvý do radu na vakcínu. Reálnej odpovede sa ale asi rapera nikto nedočká.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie