Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Angelina Jolie vyšla po dlhej dobe na verejnosť! A opäť šokovala svojím vzhľadom!
Zdielať na

Angelina Jolie vyšla po dlhej dobe na verejnosť! A opäť šokovala svojím vzhľadom!

Archívna reportáž

O zdraví slávnej hollywoodskej slávnej herečky sa už dlhé roky šepká všeličo. O vysokom riziku rakoviny porsníka a následnej mastektómii hovorila verejne sama, no mnohí si myslia, že ju trápi aj iný vážny zdravotný problém. Najčastejšie sa v jej prípade skloňuje porucha príjmu potravy, keďže sa jej postava počas rokov veľmi zmenila a už na pohľad je jasné, že herečka stratila výrazne na váhe.

Herečka Angelina Jolie bola nedávno paparazzmi prichytená na nákupoch so svojimi deťmi. Zdanlivo nevinná vychádzka však vzbudila rozruch medzi herečkinými fanúšikmi, keďže "Gina" vraj vyzerala celkom nezdravo a extrémne štíhlo. Fotky, ktoré zverejnil denník Daily Mail však rozdelili ľudí na dva tábory. Kým podľa mnohých vyzerá herečka nezdravo, iní tvrdia, že lepšie už dlho nevyzerala.

Herečka známa aj z filmu Narušenie, za ktorý v roku 2000 získala zlatú sošku Oscara, nemá príliš v obľube sa ukazovať na očiach verejnosti, ak to práve nie je nutné kvôli niektorej z jej osvetových činností. V prvých dňoch nového roka 2020 však urobila výnimku a vyšla si so svojimi dcérami, 12-ročnou Vivienne a 16-ročnou Zaharou, na narodeninové nákupy pre staršiu z nich do ulíc slnečnej Kalifornie, kde žijú. Tvár jej zakrývalo jednorázové rúško a superštíhle telo zahalila do bielych šiat voľného strihu. 

Angeline Jolie sa posledné roky venovala najmä osvete, charite a boji za ľudské práva, v roku 2021 však hlási už návrat na strieborné plátna:

"Je strašne vychudnutá," či "Úplne sa zmenila, veď vyzerá úplne inak ako na posledných fotkách," zneli komentáre fanúšikov po zhliadnutí ani nie týždeň starých fotografií. Avšak našli sa aj nadšenci jej ultraštíhleho tela, ktorí si svoju kráľovnú Angelinu nedali. "Má božské telo a úžasný vkus," komentoval fotky jeden z jej skalných fanúšikov. No ani jej tmavá hriva nevyzerala tak bujne, ako to u nej bývalo zvykom kedysi na červenom koberci. Fotografie Angeliny na nákupoch si môžete pozrieť v galérii TU.

Angelina Jolie sa v komiksovke The Eternals objaví po boku Salmy Hayek či herca Richarda Maddena známeho aj so seriálu Hry o tróny:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bauhouseverso (@bauhouseverso)

Po niekoľkých rokoch kariérnej prestávky, keď riešila Angelina najmä svoje súkromie a zdravie, hlási tento rok 2021 svoj triumfálny návrat na strieborné plátno. Zahrá si hlavnú postavu v až troch pripravovaných filmoch, z nich by mala mať premiéru už vo februári 2021 akčná "marvelovka" s názvom The Eternals. Avšak či sa plánované uvedenie filmov podarí ešte v tomto roku bude záležať najmä na priaznivej pandemickej situácii vo svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie