Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bohuš Matuš spieval z balkóna a chcel Máju! Bude z neho otec roka?!
Zdielať na
Hudba

Bohuš Matuš spieval z balkóna a chcel Máju! Bude z neho otec roka?!

Zdroj: instagram/BMaL

Keby sa udeľoval titul Otec roka, jedným z horúcich favoritov by bol iste český spevák Bohuš Matuš (47). Tento rok nebolo azda o nikom toľko informácií na tému dieťa, ako v prípade tohto speváka a jeho mladučkej priateľky Lucinky (17). A to od počatia, cez celý priebeh tehotenstva, pôrod a teraz aj o starostlivosti o ich novonarodenú dcérku Natálku. Bohuš sa neostýcha dať najavo, ako veľmi sa teší zo svojho oneskoreného otcovstva.

Tento rok nemá Bohuš Matuš, na rozdiel od minulých rokov, pred Vianocami žiadne koncerty ani vystúpenia, takže sa môže naplno zhostiť svojej otcovskej roly. A nesťažuje sa. Jednu akciu ale neodmietol. Zaspievať prišiel pred pár dňami aspoň na balkón do pražských Vršovíc v rámci akcie Zpívání z balkonu. Na sebe mal novú bielu bundu, ktorú mu kúpila Lucinka, ako prezradil hneď po príchode.

Po odspievaní dvoch vianočných piesní sa ale Bohuš ponáhľal domov. "Nechcem dievčatá nechať dlho samé," ospravedlňoval sa ostatným účastníkom. Pre Ahaonline.cz ale ešte stihol odpovedať na pár otázok.

Vypočujte si jednu z Matušových piesní:

Matuš sa vraj cíti skvelo, rovnako ako jeho snúbenica Lucinka. Na bábätko sa tešila a to, že neustále študovala knižky a videá o tom, ako sa starať o novorodencov, jej veľmi pomohlo. Všetko zvláda a malá Natálka je našťastie, spokojná, a takmer vôbec neplače. Čerstvý otecko je rád, že sa môžu v noci vyspať, malá spí vkuse aj šesť hodín. Ale keď treba, rád pomôže. "Som Lucinke stále po ruke. Povie mi, že mám podať plienku, tamto a hento. Tak to sú veci, čo zvládam. Ale ešte som sám neprebaľoval. Len som pozeral, ako na to," priznal aká je doma situácia. Bojí sa, aby bábätku neublížil, rád ale asistuje pri kúpaní, ktoré si maličká veľmi užíva.

Dementoval, že meno Natália dostala dcérka po jeho mladej kolegyni Grossovej, ako sa povrávalo. On navrhoval meno Mája, po piesni Včielka Mája, na počesť Gotta a Svobodu. Lucinke sa páčilo meno Anička. Nakoniec ale navrhla Natálku. Obaja sú znechutení z toho, čo sa o nich šíri svetom. "Nemám veľmi dobrý mediálny obraz a viem to. Všetci riešia náš vekový rozdiel, ale na tom predsa nezáleží," zopakoval opäť to, čo tvrdia od začiatku obaja s Luciou. Teraz je ale všetko druhoradé, na prvé miesto jednoznačne vystrelila dcérka. "Nikdy som si to nedokázal predstaviť, ale to človek nespozná skôr, než sa mu narodí dieťa. Určite ma to veľmi zmenilo," vyznal sa a zatiaľ sa zdá, že láska k Natálke rastie každým dňom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie