Oblačno
18°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vianočné bábo! Herec sa pochválil dcérkou s netradičným menom s hlbokým významom!
Zdielať na

Vianočné bábo! Herec sa pochválil dcérkou s netradičným menom s hlbokým významom!

Archívna reportáž

Mimoriadne náročný, no zároveň mimoriadne plodný bol rok 2020. Svedčia o tom tehotenstvá, či rovno prírastky do rodín celebrít. Takýchto radostných správ bolo tento rok celkom požehnane, medzi nimi napríklad herečka Cameron Diaz, miliardár Elon Musk, modelka Gigi Hadid, Alec Baldwin či oscarový herec Joaquin Phoenix. Iba pár dní pred koncom roka sa narodilo ďalšie bábätko do rodiny známeho herca a zvolili preň skutočne nezvyčajné meno.

Americký herec Josh Brolin (52) a jeho manželka Kathryn privítali rovno na Vianoce ich druhé spoločné dieťatko. Dievčatko pomenovali netradičným menom Chapel Grace, čo by sa dalo voľne preložiť ako pôvabná kaplnka, či kaplnka milosti. Herec sa s radostnou správou podelil na sociálnej sieti a zároveň priblížil pozadie originálneho mena malého dievčatka.

Kým šťastnej 33-ročnej čerstvej dvojnásobnej mame Kathryn stačilo na vyjadrenie pár slov, v ktorých nazvala ich malú dcérku vianočným anjelikom, otecko sa na Instagrame rozpísal o niečo štedrejšie. Narodenie druhej dcérky oznámil prostredníctvom fotografie priamo z pôrodnice spolu s textom, kde siahodlho vysvetlil výber mena pre ich malý poklad. Príspevok mu behom krátkeho času "lajklo" viac ako 100-tisíc fanúšikov.

Vo filme Deadpool si zahral úlohu Cablea po boku ďalšieho hollywoodskeho otecka, herca Ryana Reynoldsa:

"Chapel Grace," začal status s menom dievčatka, ktoré sa narodilo 25. decembra, teda v čase, keď obyvatelia USA slávia takzvaný Boxing Day, keď si zároveň rozbaľujú darčeky. Ten najkrajší dostali Brolinovci iba pár minút pred siedmou hodinou večernou. "Kamkoľvek sme cestovali, jediné miesto, kde sme s Kathryn vždy našli veľkú útechu, boli kaplnky. Nie sme síce nijako obzvlášť nábožensky založení, ale boží cit zaplavil naše životy a kaplnky boli vždy svätyňami, kde sme mali ten pocit vyjadriť vďaku. Meno Chapel Grace je pre nás prejavením tohto nebeského pocitu, ktorý sme v sebe vždy cítili, keď sme blúdili a kľačali na kolenách," vyznal sa takmer filozoficky herec, ktorého môžu nadšenci komiksových filmov poznať aj z akčného Deadpoola či Avengers.

Josh Brolin sa na Instagrame pochválil narodením dcérky Chapel Garce a zároveň vysvetlil pozadie netradičného mena:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Josh Brolin (@joshbrolin)

K narodeniu dcérky mu gratulovali mnohí fanúšikovia a taktiež slávni hereckí kolegovia. Medzi prvými mu zagratuloval rodený havajčan Jason Momoa alias Aquaman. "Gratulujem brat môj, veľa lásky mamičke. Aloha tvojej krásnej ohane," napísal v havajskom nárečí, v ktorom výraz ohana značí rodinu. Modelka Kathryn Boyd je hercova tretia žena, s ňou má aj 2-ročnú dcérku Westlyn a manželmi sú od roku 2016. S herečkou Alice Adair bol ženatý 6 rokov, konkrétne od roku 1988, keď sa im narodil syn Trevor (32) do rozvodu v roku 1994, keď sa im však ešte stihla narodiť aj dcéra, taktiež herečka Eden (26). Jeho tretie manželstvo v rokoch 2004 až 2013 s herečkou Diane Lane bolo bezdetné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie