Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Je to možné?! Niekdajšia najsexi herečka sa ukázala v spodnej bielizni a ľuďom padla sánka!
Zdielať na

Je to možné?! Niekdajšia najsexi herečka sa ukázala v spodnej bielizni a ľuďom padla sánka!

Americká herečka, známa najmä kultovou scénou z filmu Základný inštinkt, sa má navzdory svojmu veku ešte stále čím pochváliť. Herečka sa po premiére filmu stala sexuálnou bohyňou a stále dokazuje, že na tento titul nestráca nárok ani po rokoch. Vďaka jej kráse v kombinácii s hereckým talentom a charizmou získala prednedávnom aj rolu v úspešnom seriáli Ratched na Netflixe.

Herečka Sharon Stone (62) azda našla elixír mladosti, ako inak by sa dal vysvetliť jej mladistvý vzhľad. Dokazuje to aj na nových fotografiách na sociálnej sieti, kde ukazuje svoje pekné telo v spodnej bielizni. V priliehavom čiernom body s rozopnutou saténovou košeľou si nemožno nevšimnúť jej štíhly driek a dlhé štíhle nohy.

Slávna herečka vie, že nič nie je samozrejmosťou, v živote musela za svoj úspech zabojovať. "Keď som začala hrať v Hollywoode, role boli rozdelené podľa toho, ako sexi ste boli. Mnohokrát mi bolo jasné, že rozhodne nie som jedna z herečiek, ktorá bude vzrušovať mužov na obrazovke," prekvapujúco konštatuje Sharon Stone, ako sa cítila na začiatku kariéry. Cieľavedome ale šla za svojou métou presadiť sa v konkurencii, a tak sa ešte v roku 1990 rozhodla prijať ponuku magazínu Playboy na fotenie. Jej foto nahého tela sa dostalo aj na titulnú stranu. Odvtedy ju verejnosť začala vnímať ako sexsymbol.   

Pozrite si legendárnu scénku v podaní Sharon Stone vo filme Základný inštinkt, kde si zahrala po boku hviezdnho Michaela Douglasa:

Minulý rok s herečkou nafotil odvážne fotky pre Vogue slovenský fotograf Branislav Šimončík.  Na jednej z fotografií dokonca zopakovala slávnu pózu z filmu Základný inštinkt. Tento rok pre zmenu na fotografiách ukázala svoju perfektnú postavu s dlhými nohami v sexi bielizni. „Som nielen ohromená, ale aj vďačná za to, že i v 62 rokoch môžem robiť modelku. Ďakujem všetkým, ktorí si ma tento rok najali,“ pripísala k vydarenej fotke, ktorú jej poslala stylistka Libby Paris. Herečka si zjavne veľmi váži to, že sa jej pracovne stále darí. Pred pár rokmi totiž prekonala mozgovú mŕtvicu a vtedy už zrejme nedúfala, že ešte niekedy bude fotiť pre magazíny či hrať vo filme.

Sharon vyzerá na svoj vek neuveriteľne mlado a preto si môže dovoliť zapózovať pred objektívom v úspornom oblečení aj so šiestimi krížikmi na chrbte:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone)

Sharon si uvedomuje, že nebyť rýchleho zásahu lekárov, mohla dopadnúť oveľa horšie. Nielenže by mozgová príhoda mohla zanechať trvalé následky, ale lekári jej zrejme zachránili život. Svojmu zdraviu venuje odvtedy zvýšenú pozornosť. Uvedomuje si, aká dôležitá je prevencia a propaguje ju aj na sociálnych sieťach. Pred Vianocami podstúpila vyšetrenie na mamografe, čo zdokumentovala záberom na Instagrame aj s komentárom: „Každoročný screeningový mamograf znižuje úmrtnosť na rakovinu pŕs až o 40 percent.“ Sharon má minimálne tri dôvody, pre ktoré túži ostať zdravá - adoptovala si postupne troch chlapcov, Roana (20), Quinna (14) a Lairda (15), ktorých nesmierne miluje.

Súvisiace články

Najčítanejšie