Jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Rytmus totálne šokoval! Nikto už nečakal, že ukáže Sanela, a zrazu TOTO video!
Zdielať na
Hudba

Rytmus totálne šokoval! Nikto už nečakal, že ukáže Sanela, a zrazu TOTO video!

Archívna reportáž

Patrik Vrbovský je otcom milovaného synčeka Sanela už pomaly rok a pol. Za tú dobu vyrástol z bábätka na poriadne životaschopného a šikovného chlapca, ktorým sa jeho rodičia radi pochvália. Má to len jedinú chybu - hoci ho ukazujú často, dávajú si pozor, aby nikdy nebolo vidno jeho tvár.

Jasmina aj Patrik Vrbovskí sa už niekoľkokrát vyjadrili, aký je ich dôvod, že tvár svojho synčeka na sociálnej sieti jednoducho nikdy neukážu. Ako rodičia majú, pochopiteľne, absolútne právo rozhodnúť sa podľa svojej vôle. Napokon, zverejňovať fotky detí sa ani neodporúča. Nikomu, nielen hviezdam.

Hoci to mnohých fanúšikov rozčuľuje a neustále sa nájdu takí, ktorí sa opäť opýtajú prečo, väčšina už rozhodnutie manželov Vrbovských vzala ako fakt. Sanela jednoducho na Instagrame do tváre neuvidia. 

Pozrite si filter, ktorým Rytmus poriadne zaskočil fanúšikov:

​​O to väčší šok vždy spôsobí, ak sa trošku pozabudnú a chlapčeka ukážu viac, ako je zvykom. To sa občas stalo najmä Jasmine, keď nahrávala video a pozornému oku nejedného fanúšika neušlo, že Sanela je vidno, hoci obvykle za sťažených svetelných podmienok. No nikto aj tak nikdy nemohol skonštatovať, že chlapčeka videl. Preto Rytmus aktuálne svojich sledovateľov poriadne šokoval.

Jasmina pridala peknú fotku otca a syna z novej izbičky Sanela:

V Instastories sa totiž zjavili dve videjká, pri ktorých bolo každému na prvý pohľad jasné, že sa nepochybne pozerá na Sanela. Chlapček zhruba rovnakého veku, absolútna podoba s ockom raperom. No na druhý pohľad nastalo veľké prekvapenie - neprirodzene veľké a potetované ruky celkom jasne prezradili, že ide iba o ďalšiu zo šikovných aplikácií. Tá Rytmusovi razom ubrala vyše 40 rokov. No jedna vec je na tomto "podfuku" pozitívna - človek si môže predstaviť, ako asi Sanel vyzerá. A možno aj nie.

Instagram/RK

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie