Zatiahnuté
13°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Šokujúce priznanie! Separ (34) potvrdil, že má rakovinu!
Zdielať na
Hudba

Šokujúce priznanie! Separ (34) potvrdil, že má rakovinu!

Archívna reportáž

Jeden z najúspešnejších slovenských raperov, 34-ročný Michael Kmeť, známy ako Separ, vyrazil svojim fanúšikom dych priznaním ťažkej diagnózy. Vo štvrtok večer zverejnil rozsiahlu správu o tom, čo ostatné mesiace výrazne poznačilo jeho život. Žiaľ, je to tvrdý súper - rakovina.

Bývalý manžel speváčky Tiny, 34-ročný raper Separ doslova vydesil svojich fanúšikov úprimnou spoveďou, ktorú zverejnil na Instagrame. Krutú diagnózu doplnil aj fotkami znázorňujúcimi surovú tvár rakoviny v tele mladého človeka vo veku, keď je obvykle v plnej sile. V prípade Michaela to aktuálne, žiaľ, neplatí. 

Separ píše, že o svojej diagnóze vie minimálne tri mesiace - toľko času totiž uplynulo odkedy začal brať chemoterapiu. "Chemoterapia a jej následky sú najväčšie peklo, čo som kedy zažil. Netušil som, v akom hroznom fyzickom stave sa vie človek ocitnúť," napísal raper slovami, z ktorých bolesť priam cítiť.

Vypočujte si jednu z najnovších Separových skladieb:

Okrem chemoterapie absolvoval už aj operáciu. "Jeden nádor mi vybrali. No CT vyšetrenie odhalilo, že to hovado sa už stihlo rozrásť do iných častí tela," píše Separ desivé slová. Priznáva, že uvažoval nad alternatívnou cestou, no lekári ho hneď zarazili s tým, že na to nie je čas. "Chemo je fakt zlo, ale dá sa to zvládnuť. Dnes som bol na kontrole, či zabrala. Prvé výsledky hovoria, že áno. Čakám ešte jednu správu od človeka z CT, ale vyzerá, že som vyhral," píše aj slová, v ktoré dúfajú nielen jeho blízki, ale aj fanúšikovia a azda každý.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? (@separ__dms)

Separ priznal aj to, čo bolo pre neho, okrem ťažkých chvíľ po chemoterapii, najhoršie. "Deti som nevidel 2,5 mesiaca, keďže moja imunita v tejto covid diskotéke bola riziková. Keď sme sa videli prvýkrát, bolo to ako ohňostroj emócií," napísal dojatý otec. V konečnom dôsledku mu opatrenia pomohli vyhnúť sa nepríjemným otázkam, prečo nekoncertuje, a mohol sa sústrediť len na liečbu. A na záver zdôraznil, že rozhodne nechce, aby ho ľudia ľutovali. "Na onkológiách som stretol veľmi veľa mladých ľudí a chcem, aby ste sa nevzdali! Dobrý mindset je základ! Dáš to! Len tomu pomôž," vyzval všetkých, ktorí prežívajú podobný boj. Im, aj Separovi, nepochybne všetci dobrí ľudia držia palce, aby rakovinu porazili. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie