Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Speváčka bez hanby ukázala, čo skrýva pod šatami! TOMUTO vďačí za dokonalú postavu!
Zdielať na

Speváčka bez hanby ukázala, čo skrýva pod šatami! TOMUTO vďačí za dokonalú postavu!

Archívna reportáž

Iba nedávno sa stala úspešná americká speváčka mamou a už niekoľko týždňov po pôrode sa predviedla v skvelej forme. Svojich fanúšikov potešila len štyri mesiace po tom, čo privítala dcérku Daisy Dove, keď sa postavila na pódium pri príležitosti odovzdávania amerických hudobných cien. Nedávno sa však rozhodla o tajomstvo jej rýchlej premeny podeliť s verejnosťou. A celkom tým pobavila.

Americká popová hviezda Katy Perry opäť ukázala svoj zmysel pre humor, a na sociálnej sieti doslova odhalila pravdu, ktorá sa skrýva za jej expresnou stratou popôrodných kíl. Stačilo je iba zdvihnúť šaty a ukázať, čo sa pod nimi v skutočnosti skrýva.

Na videu, ktoré pridala Katy Perry na svoj instagramový profil, sa v objavila v modrom latexovom kabáte, za sprievodu piesne Whatever Lola Wants zo 60. rokov. Na hlave mala nasadenú výraznú blond parochňu a kým kráčala uličkou popri vešiakoch s oblečením, objavovali sa pri nej slovíčka ako sila, prístup, štýl, sebavedomie či sex. Podobných príspevkov o ženskej sile, dokonalosti a kráse však na sociálnych sieťach nájsť milióny, ten Katin je však iný.

Katy nezaháľala ani v tehotenstve a ani v prvých mesiacoch po pôrode. Pozrite si jedno z jej nedávnych vystúpení so zaujímavou virtuálnou scénou:

Na záver totiž nečakane zdvihne kabát, pod ktorým sa skrývajú praktické, skutočne nie veľmi sexy sťahovacie nohavičky v telovej farbe. Najvtipnejší je však výraz na jej tvári, ktorý je lepšie raz vidieť, ako o ňom stokrát počuť. "Si kráľovná, mala by si nakrútiť nejakú komédiu!" napísala jedna z jej sledovateliek. Mnohé ženy jej vyznali obdiv za jej úprimnosť a skutočnosť, že sa na nič nehrá a netvári sa, že jej popôrodné telo je výsledkom zázraku. "Daisy Dove, musíš byť na svoju mamu pyšná," napísala ďalšia s odkazom na jej malú dcérku, ktorú má so snúbencom, hercom Orlandom Bloomom.

Katy Perry si vie zo seba vystreliť, a mnohí jej fanúšikovia ju za túto vlastnosť zbožňujú. V  nedávnom videu ukázala, čo skrýva pod kabátom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

Je vidieť, že Katy Perry zdravé sebavedomie nechýba, pretože to nie je poprvýkrát, čo si sama so seba dokázala vystreliť. Ešte počas posledných mesiacov tehotenstva sa ako porotkyňa talentovej šou pri príležitosti jej online vysielania obliekla do kostýmu slona, či rolky toaletného papiera. Nepochybne k jej zdravému prístupu k vlastnému telu prispel aj jej milujúci muž Orlando, ktorý nikdy nešetril komplimentami na adresu svojej polovičky. Ten je zároveň pre speváčku veľkou oporou, keďže vďaka jeho súčinnosti pri starostlivosti o malú Daisy sa mohla Katy vrátiť na pódia, čo ocenili aj jej mnohí fanúšikovia.

Súvisiace články

Najčítanejšie