Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tina všetkým vyrazila dych! Totálna zmena imidžu, je z nej blondína!
Zdielať na

Tina všetkým vyrazila dych! Totálna zmena imidžu, je z nej blondína!

Archívna reportáž

Len pomerne nedávno vyšlo najavo, že speváčka Tina (36), vlastným menom Martina Kmeťová, rod. Csillaghová, sa rozišla s raperom Michaelom Kmeťom, známym pod umeleckým menom Separ. Má s ním dcéru Tiu Liliannu, ktorá sa narodila v roku 2015. Táto speváčka s africkými koreňmi, ktorá minulý rok predstavila na fotkách aj svojich súrodencov, zrazu pocítila túžbu byť predsa len trošku iná. A možno len potvrdzuje staré známe, že žena vyjadruje svoju túžbu po zmene života symbolicky aj zmenou účesu.

Poznávacím znamením speváčky Tiny bola vždy jej tmavá dlhá hriva, či už v kučeravej, alebo vyžehlenej podobe, ktorú striedavo menila za afro copy. Teraz ale urobila naozaj rapídnu zmenu svojho imidžu. Najskôr táto exotická speváčka z Košíc pripravila prekvapenie svojím fanúšikom, keď sa objavila na fotografiách s ostrihanými vlasmi, ktoré si skrátila približne po ramená. Neskôr v rámci odvážneho zostrihu vlasov pridala fotografiu s ofinou. A nakoniec šokovala všetkých, keď sa v nedeľu predstavila na snímkach ako blondínka.

Táto náhla zmena známej tmavovlásky s dovtedy tradičným imidžom v Afro štýle, fascinovala všetkých jej fanúšikov bez rozdielu. Predsa len, blond vlasy na ženách s čokoládovou pleťou sú pomerne neobvyklá kombinácia.

Tina sa pomaly vracia na hudobnú scénu:

​A tak hľadali vzor, ktorým sa dala inšpirovať ich obľúbenkyňa medzi známymi celebritami a našli ho. „Vyzeráš ako J-Lo,“ či „Vyzeráš ako Jennifer Lopez, ja že sa dala ostrihať,“ potvrdzujú mnohí rovnaký názor, že pre Tinu bola vzorom práve táto hviezda s latinskoamerickými koreňmi. No ozvali sa aj hlasy za Whitney Houston či detektívku Makepeacovú. Ale možno až do takých detailov Tina nešla a nehľadala, na koho by sa mohla podobať. S najväčšou pravdepodobnosťou je spokojná vo vlastnej koži, akurát s novým účesom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁????꧂ (@tinaslovakia)

Tina sa  odmlčala po rokoch úspechov ako speváčka aj moderátorka. Pred časom priznala, že príčinou bola neliečiteľná choroba – skleróza multiplex, ktorá prišla náhle a bez varovania. Prednedávnom šokovala rozchodom s raperom Separom, aby sa následne prevalilo, že obaja už podľa všetkého majú po boku nové lásky. A tak azda na znak svojho rozhodnutia zmeniť vo svojom živote všetko, čo jej pripomína minulosť, zmenila aj svoj doterajší imidž.

Súvisiace články

Najčítanejšie