Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najsmutnejšia správa! Speváčka prišla o dieťatko vo finále tehotenstva
Zdielať na
Hudba

Najsmutnejšia správa! Speváčka prišla o dieťatko vo finále tehotenstva

Archívne video

Očakávaný príchod dieťaťa na svet vždy sprevádzajú emócie. Vedela by o tom dlho rozprávať každá matka. Radosť občas striedajú obavy o krehký život vyvíjajúceho sa človiečika. Žiaľ, stáva sa aj to, že sa niekedy naplnia. Tento smutný osud postihol aj americkú speváčku Christinu Perri.

Christina Perri nepatrí medzi najznámejšie mená na hudobnej scéne, no jej pieseň Tisíc rokov z upírskeho ságy Twilight - Rozbresk pozná azda každý. Na jej profiel na Instagrame sa posledné mesiace točilo všetko okolo úplne inej témy. Mala sa stať po druhýkrát mamou a úspešne sa dostala až do tretieho trimestra. No dobrý koniec sa v tomto prípade, žiaľ, nekonal.

Ešte 11. novembra písala tehotná speváčka počas hospitalizácie kvôli problémom jej nenarodeného dieťatka s črevami na sociálnej sieti s nádejou: „Pošlite prosím lásku zo svojho srdca tomu malému srdiečku, ktoré vo mne bije, nech to všetci dokážeme.“ O tri dni na to už bolo jasné, že problém jej dcérky sa bude musieť vyriešiť po jej príchode na svet okamžitou operáciou. „Dieťatko už má naplánovaný zákrok, až príde na svet. Je jasné, že nejaký čas strávime v nemocnici. Pripravíme sa na to, ale stať sa môže čokoľvek,“ napísala vtedy s obavami, ale stále optimisticky budúca mamička.

Pripomeňte si najväčší Christinin hit:

Najhoršie obavy sa, žiaľ, naplnili, čo dokazuje smutná správa otrasenej mamičky z 24. novembra. "Včera v noci sme stratili naše dievčatko,“ oznámila Christina Perri na Instagrame a priložila fotografiu, na ktorej držala ručičku dcérky. „Narodila sa potichu potom, čo tak tvrdo bojovala, aby sa dostala do nášho sveta. Navždy bude žiť v našich srdciach,“ vyznala svoje city dieťatku speváčka. Táto mamička vyjadrila hrdosť za všetky ženy pri kreovaní, ale i strate nového života slovami: „Všetky matky, ktoré tu boli a ktoré tu budú, milujem vás.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa christina perri (@christinaperri)

Speváčka Christina Perri má už jednu dvojročnú dcérku Carmellu s manželom Paulom Costabileom, s ktorým sa zosobášili v roku 2017. Z radosti z jej narodenia vydala v roku 2019 album s pesničkami s názvom Songs for Carmella. No k jej súrodencovi vedie zjavne veľmi tŕnistá a bolestivá cesta. V januári tohto roku potratila druhé očakávané dieťa. V júli už ale s potešením mohla oznámiť, že je opäť v očakávaní dieťatka, no tentokrát bol koniec ešte smutnejší, nakoľko sa dostala s tehotenstvom až do posledného trimestra. Zdá sa, že túto ranu nesie statočne a nepochybne jej všetci držia palce, aby na ňu do tretice čakalo šťastie.

Súvisiace články

Najčítanejšie