Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Knechtová šokuje priznaním o ochorení! Covid-19 ju zasiahol poriadne tvrdo, no protilátky NEMÁ!
Zdielať na

Knechtová šokuje priznaním o ochorení! Covid-19 ju zasiahol poriadne tvrdo, no protilátky NEMÁ!

Jedna z našich najúspešnejších speváčok, 39-ročná Katarína Knechtová, len prednedávnom vydala nový album. V rádiách už koluje hitový duet s Adamom Ďuricom a všetci čakali, že jej bude pri tejto príležitosti všade "plno". Stal sa presný opak. Katka totálne zmizla z očí. Dôvod bol, žiaľ, veľmi nepríjemný.

Katka Knechtová patrí medzi tisíce Slovákov, ktorí sa nakazili koronavírusom. No len časť z nich pocítila na vlastnej koži nepríjemnú tvár choroby covid-19. Žiaľ, speváčka patrí medzi nich. Choroba sa u nej prejavila skutočne v mnohých podobách a nebolo to nič príjemné.

Katka nespĺňa žiadne kritérium z rizikových ukazovateľov, či lepšie povedané priťažujúcich okolností, ako vysoký vek, civilizačnú chorobu či obezitu. No aj tak covid-19 nebol v jej prípade len obyčajná "chrípočka". 

Prvou piesňou z nového albumu Knechtovej je duet s Adamom Ďuricom:

​Prekvapila informáciou o prejave choroby, ktorý sa úplne bežne nespomína. "Skutočne je lepšie to nechytiť, lebo jednak váš zadok zažije stredovek, aj môj zažil, a cítite sa naozaj zle a trvá to hrozne dlho, a tá izolácia tomu tiež neprispieva," opísala speváčka nepríjemnú stránku ochorenia. "Ja som mala všetko možné, zažial som, čo sa dá, našťastie, stále si myslím, že patrím medzi tých šťastných, ktorí nemali štyridsiatky horúčky a problémy s pľúcami, že ma nedusilo, že som tak veľmi nekašľala. Ale únava, horúčky po dvoch týždňoch, rôzne vyrážky, afty, brutálna bolesť svalov a kĺbov, únavový syndróm. Človek sa naozaj cíti, akoby fungoval na nejakú zástrčku, že ťa vytiahnu a vypnú a si v momente tuhá, že si tak slabá, že nedokážeš ani odpísať na esemesku," vyspovedala sa Knechtová z prejavov choroby v jej prípade.

Katka ešte stále pociťuje následky choroby, no už má dosť síl, aby prišla z východu do Bratislavy a propagovala svoj nový album, ktorý je hodný toho, aby sa o ňom fanúšikovia dozvedeli. "Ak by teraz boli nejaké koncerty, tak nemám šancu to uspievať a uskákať, išla som s kondičkou dole a mám to vyslovene zakázané. Covid je tak nevyspytateľný, že je možné, že o dva týždne chytím zase horúčky a spadnem do toho znova. Navyše môj organizmus po testoch nevykazuje žiadne protilátky, takže akoby som ten vírus ani nemala a musím si stále dávať pozor," šokuje Knechtová. Ešte ju čakajú komplexné testy, ktoré majú ukázať, ako veľmi sa choroba podpísala na jej organizme. Prekvapivé ale je, že nikto z jej rodiny nebol pozitívny a Katka si dávala veľký pozor, s kým sa stretávala, pričom vždy dodržiavala opatrenia. Nevie si vysvetliť, kde sa nakazila. Odkaz je teda jasný - treba si dávať pozor za každých okolností.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie