Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Narážka na vzťah s Rytmusom?! Dara Rolins v novom dráždivom klipe s jasným odkazom!
Zdielať na
Hudba

Narážka na vzťah s Rytmusom?! Dara Rolins v novom dráždivom klipe s jasným odkazom!

Archívna reportáž

Korona-nekorona, Dara Rolins ani trochu nepoľavuje. Nakoľko posledné týždne nekoncertuje, o to viac má času venovať sa iným aktivitám. Pred pár dňami predstavila dva produkty, s ktorými chce zaujať na predvianočnom trhu. Sviečka a karimatka sú nepochybne kvalitné, ale zato aj poriadne drahé. Do tretice pridala čosi zadarmo - nový klip k piesni Pena.

Ak niekoho možno považovať za ikonu popmusic v českom a slovenskom hudobnom priestore, je to rozhodne Dara Rolins. Ťahá svoju šnúru úspechu už takmer 40 rokov, z toho ostatných 20 je verná jasne vyhranenému štýlu. Podľa niektorých až tak, že pesničky sú už priveľmi podobné. Nielen hudobne a obsahovo, ale aj klipy majú hlavnú tému - Daru a jej dokonalé telo.

Inak to nie je ani v najnovšej pesničke s názvom Pena. Dara dráždi v každom zábere až na hranu, keď už-už "niečo" ukáže napolno, prichádza strih. Zaujímavé je, že celý videoklip je nakrútený na mobilný telefón a výsledok pritom pôsobí profesionálne.

Pozrite si najnovší klip Dary Rolins:

Za "mobilom" stál ako režisér v tomto prípade Lukáš Kimlička, miláčik celebrít nielen ako návrhár, vizážista, ale v poslednej dobe najmä ako fotograf, čo má už len krok od kamery. Výsledok pôsobí veľmi profesionálne a Dara netají nadšenie. "Ďakujem za vaše PENOU vyvolané emócie. Mám radosť, že sa aj VÁS moja myšlienka dotkla, a že vás baví náš klip. Vždy sa radujem z možnosti realizovať svoje predstavy v kreatívnom prostredí vďaka vloženej energii a talentu skvelých ľudí okolo mňa," vychválila svoj kreatívny tím.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Fanúšikov ale na pesničke zaujalo okrem dráždivého klipu ešte niečo. "Keby každý návod na druhého dostal, nemusel by riešiť, prečo za dverami zostal. Srdce poranené zo seba máme... Byť spolu bol zámer, dokonalý takmer," spieva Dara a hoci nie je jasné, či je v tom aj spomienka na Rytmusa, rozhodne by sa to tak dalo chápať. Napokon, dá sa to povedať asi o každom stroskotanom vzťahu. S pesničkou sa aj podľa komentárov stotožnili mnohí, no kým na Instagrame žne chválu, na Youtube sú komentáre kritickejšie. Mnohí nabádajú Daru na niečo dynamickejšie a originálnejšie, treba si počkať, či hlas ľudu aj vypočuje.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie