Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tri dcéry! Hviezdny herec úprimne o pretlaku žien v domácnosti!
Zdielať na

Tri dcéry! Hviezdny herec úprimne o pretlaku žien v domácnosti!

Archívna reportáž

Mimoriadnej popularite sa posledné roky teší predstaviteľ komiksového Deadpoola, herec Ryan Reynolds. Ten sa totiž preslávil, okrem hereckých výkonov, aj svojim ironickým humorom a kanadskými žartíkmi na účet svojej manželky či iných kolegov z filmovej brandže. Taktiež je mimoriadne aktívny aj v rôznych pálčivých spoločenských otázkach, čo ho spolu s manželkou vynieslo medzi top svetové filmové celebrity.

Kanadský herec Ryan Reynolds (47) drží svoj rodinný život mimo zvedavé kamery a otázky novinárov. Preto je každá informácia o živote jeho troch detí, ktoré má s herečkou Blake Lively (33) veľmi vzácna. Avšak v nedávnom online rozhovore pre Access Hollywood urobil výnimku a poodhalil svoje pocity z otcovstva. Možno tak urobil aj preto, že na druhej strane kamery nesedeli ostrieľaní novinári, ale dve rozkošné deti jeho kolegu a kamaráta Maria Lopeza, ktoré mu kládli zvedavé otázky.

Herec, ktorí sa v roku 2016 dočkal vlastnej hviezdy na hollywoodskom chodníku slávy, vtedy na slávnostnom odovzdaní ukázal tváričky jeho dvoch rozkošných dcér James a Inez. Dnes sú spolu s Blake rodičmi tretieho dievčatka menom Betty (1), o ktorom sa toho vie pramálo. Avšak svoje dcéry hrdý otecko nadovšetko ľúbi a nemá problém sa zo svojich citov vyznať aj pred svetom.

Ryanovi v rozhovore kládli otázky dve rozkošné deti, možno aj preto poodhalil súkromie o niečo viac, ako je u neho bežné:

"Bez žartu, sú to najschopnejšie ľudské bytosti aké poznám. Ak by sa v mojom živote stalo niečo zlé, alebo by sa niečo vymklo spod kontroly, sú to prvé osoby, o ktoré by som sa mohol oprieť. Majú v sebe múdrosť a silu a sú pokojné, aj keby okolo nich padali tanky. Práve vtedy majú najväčšiu odvahu," vyznal sa v rozhovore dojemne na margo svojich troch slečien. To, že mal šťastie na splodenie dievčat však vníma ako dar. "Milujem to. Mám tri dcéry, nikdy v živote som na takú možnosť ani len nepomyslel. Sám pochádzam zo samých chlapcov. Mám troch bratov a som z nich najmladší, takže pre mňa je mať baby jedna divoká jazda a ja si užívam jej každú sekundu," prezradil sympatický 47-ročný herec, ktorý povýšil rodinu na svoj top prioritu.

Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively sú pre mnohých vzorom a ideálnym párom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Aj napriek pracovnému vyťaženiu oboch rodičov sú dievčatá iba málokedy v rukách pestúnok či starých rodičov. "Snažím sa byť stále prítomný. Aj keď nakrúcame, cestujeme všade spolu, celá rodina. A myslím, že to je na tom to najlepšie, že netrávime veľa času od seba," myslí si Ryan, ktorý privítal svoje dcéry v zhruba dvojročných intervaloch. Prvá dcérka menom James sa narodila v roku 2014, dva roky po svadbe v septembri 2012. Spoznali sa pritom iba rok pred svadbou, pri nakrúcaní filmu Green Lantern, kde si Ryan zahral komiksového hrdinu, hlavnú postavu menom Hal Jordan. Odvtedy tvoria stabilný pár, svojich fanúšikov bavia vzájomnými kanadskými žartíkm, aj preto mnohí považujú ich vzťah za ideál manželstva a rodinného života.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie