Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Bagárová potvrdila ochorenie covid-19! Je v tom celá rodina, vrátane bábätka!
Zdielať na
Hudba

Bagárová potvrdila ochorenie covid-19! Je v tom celá rodina, vrátane bábätka!

Archívna reportáž

Česká speváčka, mama 5-mesačnej Rumie, po sérii radostných správ o materstve pridala nepríjemné priznanie. V Česku sa rátajú nakazení koronavírusom už na státisíce a, žiaľ, vírus si našiel cestu aj k Monike Bagárovej a jej rodine.

Monika Bagárová ma aktuálne oveľa väčšie starosti ako "len" to, že dcérka Rumia nie je práve najlepší spáč. Na sociálnej sieti priznala, že sa pridala k mnohým Čechom, ktorých trápi nákaza koronavírusom a následne aj ochorenie COVID-19. 

Je pritom vysoko pravdepodobné, že vírus priniesol domov jej partner, zápasník Makhmud Muradov, ktorý je zrejme v značne častejšom a intenzívnejšom kontakte s okolitým svetom ako Monika, ktorá si užíva materskú dovolenku.

Pozrite si jeden z Monikiných klipov:

Podľa jej správy sa ale zatiaľ, našťastie, nič dramatické nedeje. "Nemám žiadny ťažký priebeh a vďakabohu Ruminka len sem-tam zakašle, inak sa smeje a je veselá," hovorí o tej lepšej časti správy o chorobe. "Bola som prvé dni šialene unavená a bolela ma hlava, myslela som si, že to patrí k tomu, že v noci X-krát vstávam k Ruminke a tak je telo unavené a potrebuje si odpočinúť. Dnes už necítim ani čuch," opísala svoje príznaky choroby.

A nielen ony dve, ale aj otecko rodiny, ktorý odletel do USA na zápas, je pozitívny. "Sme doma v karanténe a je nám smutno za ockom, ktorý je na tom rovnako, ale bez príznakov, vo Vegas. Verím, že všetko zvládneme a bude nám všetkým zase fajn," vyjadrila nádej speváčka a všetci fanúšikovia rodinke iste držia palce. Sú mladí a v dobrej kondícii, preto je vysoká šanca, že choroba prehrmí bez väčšieho trápenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie