Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Lucie Bílá je štedrá aj k bývalým! Jednému sa zaručila na pôžičku 8 miliónmi, čo na to Radek?!
Zdielať na
Hudba

Lucie Bílá je štedrá aj k bývalým! Jednému sa zaručila na pôžičku 8 miliónmi, čo na to Radek?!

Archívna reportáž

Pestrý život Lucii Bílej (54) jej priniesol do života, okrem iného, aj mnoho mužov. Ani jeden vzťah však príliš dlho nevydržal. Životné tempo a divokú povahu Lucie zrejme viacerí z nich neuniesli. Samotná speváčka ale napriek tomu spomína na väčšinu svojich bývalých v dobrom.

Lucie Bílá je vášnivá žena. Všetko, čo robí, robí s láskou a nadšením a nepochybne tieto emócie vkladala aj do vzťahov. Azda nikto na ňu nemôže spomínať v zlom a zdá sa, že to tak cíti aj ona. Medzi jej bývalými sú traja, na ktorých nedá vôbec dopustiť. Doteraz je s nimi v pravidelnom kontakte a navzájom si pomáhajú. Nemajú problém ani keď sa stretnú na jednom mieste pri nejakej spoločenskej akcii.

Samotná Lucie sa k tomu pred časom iDnes vyjadrila:„Mala som šťastie na troch osudových mužov, ktorí dodnes majú v mojom živote význam a hrajú v ňom rolu. A títo traja muži, Petr Kratochvíl, Václav Noid Bárta(39) a Petr Makovička (43) , sú moji rytieri. Keby sa mi čokoľvek dialo, títo traja sa oblečú do zbroje a budú sa za mňa byť.“ Ak o niekom nemožno pochybovať, že ju vždy bude chrániť v prípade potreby, tak je to takmer s istotou obor Petr Makovička. A ona to vie.

Lucie Bílá je už dlho šťastná po boku jej partnera a najnovšie aj snúbenca Radka Filipiho, no ani na svoje bývalé lásky nedá dopustiť: 

​Hoci s Makovičkom netvorí pár už päť rokov, on jej ešte nejaký čas pomáhal s údržbou veľkej záhrady pri jej dome v Otvoviciach. Na obnovenej premiére muzikálu Adams Family začiatkom marca, ho tiež poverila distribúciou kávy jej značky, ktorú chcela predstaviť verejnosti. Niekoľko druhov káv je pomenovaných po úlohách, ktoré boli v Luciinom živote ťažiskové. Chváli sa, že z každého predaného kilogramu kávy ide tridsať korún na charitu. Ako sa zistilo, Makovička je aj jej spoločník v dvoch firmách, ktoré sa týkajú biznisu s kávou.

So skutočnosťou, že Lucie podala svojmu bývalému partnerovi, podikateľovi Petrovi Makovičkovi pomocnú ruku nemá jej terajší partner Radek vôbec problém:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Máme rande...❤️ #láskajenejvíc

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Teraz zas ona na oplátku pomohla Makovičkovi s kúpou bytu svojím ručením do výšky osem a pol milióna českých korún, píše portál Extra.cz. A to tak, že v stavebnej sporiteľni v jeho prospech ručí luxusným bytom na pražskom Josefově, ktorý pred rokmi kúpila pre syna Filipa. Dôveruje mu, že bude poctivo splácať schválenú pôžičku, inak by o byt prišla. Zdá sa, že s tým nemá problém ani jej syn a neprotestoval ani jej súčasný partner Radek, ktorý je zároveň aj jej road manažérom, šoférom a ochrancom. Hoci Luciu pred časom požiadal o ruku a ona na znak súhlasu nosí na prste zásnubný prstienok od neho, so svadbou sa zatiaľ neponáhľajú. No niet pochýb, že medzi nimi panuje láska a ako sa zdá, už aj majetkové záväzky - aktuálne si kúpili dva byty v jednom dome.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie