Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Stelesnená dokonalosť! Dcéra slávneho akčného hrdinu vyráža dych!
Zdielať na

Stelesnená dokonalosť! Dcéra slávneho akčného hrdinu vyráža dych!

Archívne video

Súčasnosť praje kultu tela a tak mnohí, ktorí dosiahli v tejto oblasti svetový úspech, majú takmer istotu, že uspejú aj v hereckej kariére. A to nezávisle na talente. Stačí len na seba upozorniť, ostatné už filmoví bossovia zariadia. Dôkazom je aj zázračná kariéra slávneho Arnolda Schwarzenegra. Ten síce dosahoval obrovské úspechy v rámci kulturistiky, ale hereckým talentom príliš neoplýval. Ďalším kolegom s kopou svalou je aj Belgičan Jean-Claude Van Damme.

Tak Schwarzenegger, ako aj belgický majster bojových umení a herec Jean-Claude Camille François Van Varenberg (60), známy ako Jean-Claude Van Damme, dosiahli najväčšiu slávu v 90. rokoch, keď sa darilo akčným hrdinom. Dnes je už trend iný, no krásne telá majú stále prednosť. A je jedno, či mužské, alebo ženské. 

Prečo by sa teda nepokúsila o filmovú kariéru aj Jean-Claudeova dcéra, krásna Bianca Van Damme alias Bianca Bree (30). O úspech na športovom poli sa už taktiež pokúsila, ale nevyšlo jej to, najmä vzhľadom na ambície získať  olympijskú medailu.

Pozrite si slávny "helikoptérový výkop" v podaní otca aj dcéry:

Bianca sa odmalička pokúšala vyrovnať so slávou otca, čo ju neustále stimulovalo k podobným výkonom, ako boli tie jeho. Obaja majú spoločné aj to, že slávia guľaté narodeniny takmer v rovnakom termíne. Ona 17. októbra, on o deň neskôr, samozrejme s rozdielnym dátumom narodenia. Herec práve oslávil šesťdesiatiny a ona krásnych tridsať.

Bianca so svojou mamou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy Birthday Amé ? Words can’t describe how much I love and cherish you. I’m the luckiest girl in the world to have a woman like you I get to call my mother, sister and best friend ? so, how about a little Carole King ? “Loving you the way I do, I know we're gonna make it through. I would go to the ends of the earth, 'Cause darling, to me that's what you're worth. If you're out on the road feeling lonely and so cold, all you have to do is call my name and I'll be there on the next train. Where you lead, I will follow” ❤️ . . . #ismellsnow #bestfriend #birthdaygirl #libra #motherdearest #iloveyou #gilmoregirls #beansandrice #riceandbeans #caroleking #oursong

Príspevok, ktorý zdieľa Bianca Van Damme (@iambbgun),

Krásnu postavu, ktorou sa môže pýšiť, mala Bianca po kom zdediť. A to nielen po svojom otcovi, ale aj po matke, známej kulturistke Gladys Portugues (63), ktorá dokonca dvakrát bodovala v prestížnom rebríčku súťaže Mrs. Olympia. Je iste zaujímavé, že s Gladys sa slávny herec oženil až dvakrát. Dvojica sa totiž v roku 1992 rozviedla, ale v roku 1999 opäť zosobášila. Inak Van Damme bol celkovo ženatý päťkrát, a to so štyrmi rôznými ženami. Ale to v Hollywoode nie nič neobvyklé.

Bianca má dokonalú figúru:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#tootall #toolong #cantfit #thatswhatshesaid #mentalhealthawareness

Príspevok, ktorý zdieľa Bianca Van Damme (@iambbgun),

Bianca debutovala vo filme Pomstím tvoju smrť (2008). O dva roky neskôr vo filme Elitní zabijáci a v zápätí vo filme Full love, ktorý bol plne v rukách jej otca, a to od napísania, cez réžiu, produkciu a reklamu. Zrejme už bol presvedčený o talente svojej dcéry. Rodina sa spolu ukázala aj v reality show. Bianca odvtedy nezaháľa, natočila aj ďalšie filmy, ale našla sa aj v poézii, čo by sa mohlo javiť v tak športu oddanej osobe až nezvyčajné. Naznačuje to, že má aj citlivú dušu.

Súvisiace články

Najčítanejšie