Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Mirgová šokuje! Chce dať fanúšikom MILIÓN eur!
Zdielať na

Dominika Mirgová šokuje! Chce dať fanúšikom MILIÓN eur!

Trnavská speváčka šokuje svojím odvážnym vyjadrením. Fanúšikom chce venovať milión eur. No nie je všetko tak, ako to na prvé počutie znie. No Dominika spravila vážny prísľub a je aj na jej fanúšikoch, či sa spolu s ňou milióna dočkajú.

Dominika Mirgová sa od čias, keď bola ako mladučké dievčatko finalistkou speváckej súťaže posunula na úplne inú úroveň. Tak, ako sa radikálne zmenil jej vzhľad, tak sa zmenilo aj jej vystupovanie a napokon, smerom k "svetovej" úrovni sa posunula aj jej tvorba. Nová pesnička pôsobí skutočne ako akýkoľvek profi klip zo špičkovej zahraničnej tvorby. 

"Ja sa veľmi teším, lebo som si splnila sa. Nazývam to akože je to taká Amerika, ale robiť Ameriku na Slovensku pre slovenských divákov a fanúšikov je trošku náročné," naznačila speváčka, že prijatie jej novinky rozbúrilo vody, no nie vždy úplne pozitívnym smerom. Klip má za desať dní 200 tisíc zhliadnutí a je úplne zjavné, že ľudia nedokážu pochopiť rozdiel medzi reálnym životom a umeleckou tvorbou, ako je z komentárov jasné. 

Pozrite si Dominikin nový klip:

Už to skutočne nie je Dominika, ktorá spieva len o láske alebo žúroch. Podľa vlastných slov konečne začala s tvorbou, ktorej sa dosiaľ bála. "Robím teraz naozaj to, čo ma baví, spievam si o tom, o čom chcem, dávam to von, kedy sa mi chce. Už som taká, že som sama sebe pánom," hovorí Dominika o svojich pocitoch. Na nakrútenie klipu oslovila Dominika známeho a vychyteného režiséra. "Splnil sa mi sen, že som oslovila Miška Nemtudu, ktorý mi nakrútil tento videoklip. Je jeden z najlepších a dúfam, že to nebol náš posledný klip," hovorí s nádejou speváčka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Stále sa držíme #3 v trendoch ???? #milly Vždy som chcela natočiť takýto klip. Vždy som si chcela zaspievať pesničku, ktorá nič nerieši, len je v nej slovná hračka, ktorú si môže zaspievať každý. Vždy som túžila posúvať svoje hranice vyššie. Prečo si človek nemôže plniť sny ? Je to snáď zakázané ? Nemôže to robiť matka a manželka ? A kedy keď nie teraz ??? Keď budem mať 50 rokov ? Alebo som to mala robiť ako teenager ? Čo keď som to vtedy tak necítila ? Alebo mi to nemohlo byť umožnené, keďže bola iná doba a ja som mala iných ľudí okolo seba ... minulosť už nevrátim..Väčšina z vás MILLY zobrala ako egotrip ??‍♀️ Každý nech si z toho zoberie čo chce..nejdem nikoho presviedčať, pretože tak ako ja máte aj vy iný pohľad na vec. Ja len viem, že som vo vnútri stále ten istý človek. Milá, dobrosrdečná, cieľavedomá, ochotná dať aj posledné..zároveň tvrdohlavá, emotívna, ale s jasnou víziou , žiť TU A TERAZ ! Vraj nemám pokoru ? A to ako vieš ??? Súdiš na základe virtuálneho sveta ??? ?? Prečo stále len čakať na správnu chvíľu ?? Stresovať sa, myslieť na to, čo bude ??‍♀️ nikdy nevieš, či sa ráno zobudíš...Preto si chcem užívať každý deň, preto chcem každý deň kvitnúť, tešiť sa z hudby a nie robiť niečo, čo mi niekto prikáže..prepáčte, ak toto nechcete, tak ma nesledujte, nepočúvajte, je to jednoduché.. ja len viem, že to robím, lebo ma to baví a teším sa z toho ❤️ĎAKUJEM za všetkých, ktorí ma chápu a denne mi píšu správy a posielajú mi najväčšiu podporu. #realfans ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Mirgova (@dominikamirgovaofficial),

Pesnička Milly je o peniazoch, ale nie je to len prvoplánová myšlienka. "Chcela som, aby sa v tom ľudia aj našli. Kto nechce v dnešnej dobe milión eur, ukážte mi na neho prstom. Ale je to taká slovná hračka, stále to hovorím, nech to ľudia neberú vážne, že teraz ja mám hodnoty, že som dala na prvé miesto peniaze," vysvetľuje Dominika niečo, čo je až prekvapivé, že ľuďom vôbec treba umeleckú tvorbu takto po lopate vysvetľovať. "Pre mňa je prvoradá moja rodina a zdravie mojej rodiny," upresňuje celkom jednoznačne svoju prioritu mama 5-ročného Peťka. Ale aby bolo jasné, nebráni sa ani peniazom. "Ja ten milión chcem, a ak ho raz budem mať, tak sa oň s nimi podelím, lebo to bude aj ich zásluhou," spravila Dominika prísľub, ktorý jej možno jedného dňa ešte niekto pripomenie. 

Súvisiace články

Najčítanejšie