Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ďalšia plastická operácia! Dara Rolins vycestovala za úpravou na Ukrajinu!
Zdielať na
Hudba

Ďalšia plastická operácia! Dara Rolins vycestovala za úpravou na Ukrajinu!

Archívna reportáž

Pri pohľade na Daru Rolins človek nemá pocit, žeby potrebovala na sebe niečo vylepšovať. Vo svojich pomaly 48 rokoch vyzerá fantasticky a mladistvo. Pravdou je, že jej dokonalá figúra je len a len jej dielom, no prsia a nos už trochu pomoci dostali. Podľa najnovších správ centrálna časť Darinej tváre išla opäť pod nôž.

Okrem silikónových pŕs a upraveného nosa priznáva Dara Rolins už len korekciu vrások s pomocou botoxu. Nie je dôvod jej neveriť, je zjavné, že svoj vzhľad nijako radikálne nemení a rozhodne ju nemožno označiť za "plastikovú bábiku. Prsia mala upravované dvakrát, aj to len z dôvodu  uplynutia "životnosti" výplne. Nos dostal zbrať viackrát.

Dara ale nikdy nepodstupovala úpravy preto, aby svoj vzhľad menila, chcela len trošku vylepšiť to, čo jej nepridávalo na sebavedomí. "Mojím cieľom nie je a nikdy nebolo poprieť Daru. Väčšie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie. A v prípade môjho nosu, ktorý som si nechala opraviť, išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie o získanie väčšieho množstva sebalásky," vysvetľovala pred časom na Instagrame.

Pripomeňte si, v akom prípade Dare nechýba odvaha:

​No práve nos je, zdá sa, Darinou Achillovou pätou. Prvú úpravu absolvovala pred dvadsiatimi rokmi, o pár rokov neskôr prišla na rad ďalšia korekcia. A teraz sa zverila do rúk plastického chirurga opäť, ako si prvý všimol portál Čas.sk. Vycestovala za ním až do Kyjeva. Lekár Maxim Ivanchuk sa pochválil fotkou s Darou na svojom Instagrame. "S tou najkrajšou a najokúzlujúcejšou šťastnou ženou s novým nosom," napísal do popisu k fotke. Nezabudol si pritom dať podpísať aj číslo Vogue, kde bola Dara minulý mesiac na titulke.

Dara upresnila, o čo išlo, aby si ľudia nemysleli, že išlo opäť o skrášľovanie. Tentokrát to bolo vyriešenie skutočne nepríjemného problému. "Môžem vás upokojiť, že žiadne lámanie a veľké operácie môjho nosa sa nekonali. Na odporúčanie som odletela na predĺžený víkend do Kyjeva, kde mi doktor konečne spriechodnil obe nosné dierky a ja môžem asi po 10 rokoch konečne voľne a zhlboka dýchať,“ vyjadrila sa pre portál čas.sk. Ako poznamenala, najmä pre speváčku je sťažené dýchanie veľký problém a ako je už na prvý pohľad jasné, žiadne vizuálne zmeny nenastali. Na svojom Instagrame sa následne vyjadrila, že nič viac už k tomu nepovie. "Moje telo, môj život, rozhodnutia, pocity aj zodpovednosť za to ako, kedy a prečo," napísala jednoznačne a tému uzavrela.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie