Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Majk Spirit priznáva, že rodičovstvo je náročné! TOTO je jeho odkaz matkám!
Zdielať na
Hudba

Majk Spirit priznáva, že rodičovstvo je náročné! TOTO je jeho odkaz matkám!

Archívna reportáž

Raper Majk Spirit sa stal 1. októbra otcom dievčatka, ktorému dali s manželkou Máriou krásne meno - Aria. Rodičia sú najšťastnejší na svete, no po viacerých idylických príspevkoch je jasné, že aj Michal už pochopil, že nie je všetko len ružové. No rozhodne sa nesťažuje.

Kto to nezažil, nepochopí, aká zmes pocitov je mať doma nového človiečika. Na jednej strane absolútna záplava lásky, na druhej strane neraz totálna vyčerpanosť a zúfalstvo, keď človek nevie, ako svoje dieťatko upokojiť. Najmä, ak je to malý "cirkusant". 

Je úplne jedno, či je to chlapček, alebo dievčatko - niektoré deti sú jednoducho náročnejšie a nemusí ísť len o prvé týždne. Majk Spirit síce presne nepopísal, čo ich Aria doma "vyvádza", no je jasné, že už pochopil, že pohodička a pokoj budú na najbližšie mesiace skôr vzácnosťou, ako pravidlom.

Láska k ukrajinskej modelke Márii je v prípade Majka absolútna:

​Malá Aria je na svete necelé štyri týždne, ešte stále sa len zoznamuje so svetom. Presne to isté platí aj pre rodičov, akurát obrátene - oni sa zoznamujú s ňou. "Je to mega úžasné, ale miestami aj fakt že náročné. Obdivujem moju manželku, ako to s ňou zvláda, ale občas sa mi zdá, že aj dvaja sme na to málo," napísal Majk úprimne na Instagram.

No myšlienkami neostal len pri svojej rodine. Spomenul si aj na ostatných rodičov, ktorí sú neraz v ešte náročnejšej situácii. "Nechápem, ako sa to dá zvládnuť, keď má niekto viac takýchto človiečikov naraz. A vôbec nechápem, ako to dávajú single mamičky. Single oteckovia už úplne scifi. Obrovský rešpekt všetkým dobrým rodičom," sklonil raper poklonu, aká mu ešte prednedávom azda ani nenapadla. No iste už teraz vie, že všetky tie drobné obety, ktoré rodičia pre svoje deti prinášajú, sú ďaleko prevážené láskou, ktorá sa im za to dostáva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie