Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ďalšie tehotenstvo potvrdené! Speváčka čaká už tretie dieťatko!
Zdielať na
Hudba

Ďalšie tehotenstvo potvrdené! Speváčka čaká už tretie dieťatko!

Zdroj: Instagram/Hilary Duff

Babyboom napriek nepriaznivej situácii vo svete pokračuje v plnej sile. Neprejde snáď ani týždeň bez odhalenia nového tehotenstva spomedzi známych tvárí. Teraz sladké tajomstvo potvrdila obľúbená americká speváčka a herečka, ktorá bola idolom nejednej mladej slečny na prelome tisícročí.

Speváčka a herečka Hilary Duff oznámila prostredníctvom sociálnej siete svoje druhé tehotenstvo. Na fotografii ju za rastúce bruško nežne drží jej manžel Matthew Koma, ktorý už má s 33-ročnou Hilary dvojročné dievčatko Banks a spoločne vychovávajú speváčkinho syna z predchádzajúceho manželstva, 8-ročného Luca.

Speváčka pridala na Instagram pohyblivú fotografiu, na ktorej ju manžel nežne hladká po zaguľatenom brušku, pričom podľa jeho veľkosti sa dá predpokladať už vyššie štádium tehotenstva. Pre Hilary Duff je to už tretie tehotenstvo a podľa jej spokojného výrazu tváre sa zdá, že si ho aj pre tentokrát náramne užíva.

Kým sa Hilary v Amerike preslávila najmä ako herečka, v našich končinách ju môžu fanúšikovia poznať ako speváčku. Vypočujte si jej známy hit s názvom So Yesterday:

"Rastieme. Teda najmä ja rastiem," napísala k príspevku sympatická blondínka. Okrem množstva gratulácii od fanúšikov jej vyjadrili blahoželanie k sladkej novinke aj jej kolegyne zo šoubiznisu. Napríklad aj taká Mandy Moore, ktorá je taktiež v očakávaní svojo prvého potomka. "Ach, to sú tie najkrajšie správy! Veľmi vás ľúbim a neviem sa dočkať spoločného mamičkovania!" napísala Mandy v komentári. Zdá sa, že mnohí dnešní tridsiatnici sa tešia správam o bábätkách a obom popriali všetko dobré. "Ach moje dve najobľúbenejšie speváčky sú spoločne tehotné! Môj svet je teraz kompletný," napísala jedna z fanúšičiek.

Hilary oznámila svoje tehotenstvo prostredníctvom Instagramu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We are growing!!! Mostly me ...

Príspevok, ktorý zdieľa Hilary Duff (@hilaryduff),

Hilary Duff sa v roku 2001 preslávila účinkovaním v seriáli Lizzie McGuire, kde si zahrala hlavnú postavu Lizzie, ktorá sa potýkala s typickými problémami dospievajúcej dievčiny. Avšak mnohí fanúšikovia hudby si ju v našich končinách pamätajú najmä ako speváčku, preslávil ju najmä hit So Yesterday. Hilary sa prvýkrát vydala v roku 2010 za kanadského hokejistu Mikea Comrieho, s ktorým má osemročného syna Luca, v roku 2016 sa však ich manželstvo rozpadlo. V roku 2019 sa speváčka opäť vydala za speváka Matthewa Komu, spolu majú dcérku Blake.

Súvisiace články

Najčítanejšie