Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Šokujúce správy o ovládaní Britney Spears! Nedovolia jej vydať sa, ani mať dieťa!
Zdielať na
Hudba

Šokujúce správy o ovládaní Britney Spears! Nedovolia jej vydať sa, ani mať dieťa!

Archívna reportáž

Zdá sa, že okolo americkej popovej princeznej Britney Spears sa pomaly uvoľňuje zovretie a vychádzajú na povrch nové skutočnosti. Do jej blízkosti sa síce dostanú iba ľudia, ktorým to dovolí jej otec, no práve jeden z nich nedávno prehovoril o zložitej situácii okolo speváčky.

V podcaste s názvom Calababes porozprával o pekle, ktoré zažíva speváčka so svojím otcom, vizážista samotnej Britney. Expert na make up menom Maxi, sa vyjadril, že situácia, do ktorej sa Britney pred rokmi dostala je zlá a smutná, no posledné mesiace sa pomaličky zlepšuje. Azda aj vďaka prebiehajúcemu súdu, ktorý speváčka žiada o zbavenie poručníctva jej otca. Len on totiž môže rozhodovať nielen o tom, kto sa smie s Britney priateliť, ale aj to, či bude mať ešte deti či partnera.

Maxi v rozhovore prezradil, že 38-ročná Britney má iba veľmi malú možnosť rozhodovať o svojom osobnom a milostnom živote s priateľom, modelom a hercom Samom Ashgarim (26). Jej otec Jamie vďaka poručníckym právam neriadi iba jej financie a kariéru, ale aj osobný život. Jej priateľ si s ním vraj od začiatku vzťahu v roku 2016 prešiel doslova peklom.

Vizážista Maxi prezradil v podcaste Calababes veľmi prekvapivé a zároveň šokujúce informácie zo súkromia speváčky Britney Spears:

"V tom čase bola úplne pod kontrolu svojho otca. Napriek tomu však mohla predstaviť Sama ako svojho priateľa. Avšak Sam si prešiel peklom. Nemôžem povedať detaily všetkého, ale naozaj musel prejsť kadečím, aby s ňou mohol byť," hovorí Maxi a dodáva, že o svadbe mohol pár iba snívať, tú by otec nikdy neschválil. Pravdaže, za všetkým sú peniaze, o ktoré by eventuálnym rozvodom mohla prísť. "Nebudem zachádzať do detailov, avšak môžem vám zaručiť, že dnes by už mali bábätko a už by bola za Sama aj vydatá. Mala by okolo seba tiež mnoho kamarátov. Doslova jej fyzicky bránia mať ďalšie dieťa," šokuje vizážista ďalej v rozhovore.

Sam Asghari si kvôli láske k Britney musel prejsť s jej otcom doslova peklo, aspoň tak to tvrdí speváčkin vizážista Maxi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

What is it about the beach that makes you forget everything ? @britneyspears ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari),

Viac svetla do zákulisia speváčkinho života by vedel určite priniesť práve jej priateľ Sam, avšak ten musí podľa Maxiho mlčať. Ak chcel pri svojej milovanej polovičke zostať, musel s jej otcom podpísať zmluvu o mlčanlivosti. Avšak tiež tvrdí, že sa situácia okolo speváčky zlepšuje, keďže dostala o niečo viac voľnosti, napríklad na sociálnej sieti. Pravdou ale je, že jej prezentovanie na sociálnej sieti Instagram fanúšikom skôr zdvíha obočia a mnohí podľa čudných fotiek, ich popisu a zvláštnych tanečných kreácií o mentálnom zdraví speváčky stále pochybujú.

Súvisiace články

Najčítanejšie