Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialené priznanie! Speváčka detailne popísala, ako bola v kontakte s mimozemšťanmi!
Zdielať na
Hudba

Šialené priznanie! Speváčka detailne popísala, ako bola v kontakte s mimozemšťanmi!

Archívna reportáž

Americká speváčka, ktorú pomaly viac, ako jej nepopierateľný talent preslávilo užívanie drog, večne lascívne vyplazený jazyk či simulovanie pohlavného styku na odovzdávaní hudobných ocenení, opäť zaperlila. V rozhovore popísala čudesný zážitok s mimozemšťanmi.

Speváčka Miley Cyrus (27) sa v rozhovore pre Interview magazine zverila so svojím mimozemským zážitkom. Podľa je slov je totiž presvedčená o tom, že mala spolu s kamarátkou čo dočinenia s mimozemskou civilizáciou. Avšak priznala aj to, že bola v tom čase silne pod vplyvom marihuany, avšak na jej účinky je už speváčka za tie roky celkom zvyknutá.

Speváčka Miley Cyrus, ktorá sa do svojich 27 rokov stihla vydať, rozviesť, nájsť si partnerku a iba nedávno sa rozísť s ďalším mužom, jednoducho miluje pozornosť a chvíle, keď sa okolo nej niečo deje. A keď ju práve nenaháňajú senzáciechtiví fotografi, upriamia na ňu pozornosť zelení mužíčkovia z vesmíru. Aspoň tak to v nedávnom rozhovore tvrdila samotná Miley.

Miley miluje pozornosť ľudí a ešte radšej ich šokuje svojím výstredným správaním a vyhláseniami. Mimozemšťania však v jej repertoári ešte zatiaľ neboli:

"Mala som nedávno taký zážitok. Išla som v aute s kamarátkou cez San Bernadino a naháňalo nás nejaké UFO," opisuje v rozhovore svoj netradičný zážitok Miley. "Asi najlepší spôsob, akým to teleso opísať, je lietajúci snežný pluh. Žiaril na žlto, videla som to lietať a videla to aj moja kamarátka. Pred tým strojom stála nejaká bytosť, nadviazali sme očný kontakt. Na ceste bolo aj niekoľko ďalších áut, a tiež zastavili, aby sa na to pozreli. Takže som si istá, že to, čo som videla bolo skutočné," obhajuje svoje tvrdenie, no zároveň priznáva, že nebola v tej chvíli úplne triezva. "Som si istá tým, čo som videla, avšak predtým som si kúpila od týpka na parkovisku hašiš, takže to mohlo byť aj z toho," šokuje typickou úprimnosťou svojská hviezdička. Miley mala podľa vlastných slov po tomto zážitku strach pozrieť na oblohu, pretože sa bála, že by sa bytosti mohli vrátiť.

Ani manželstvo neprimälo talentovanú speváčku žiť usporiadaný život po boku austrálskeho fešáka Liama Hemswortha. Pár sa minulý rok rozviedol a Miley je naspäť tak, ako si ju verejnosť pamätá:

Miley jedným dychom dodala, že by bolo veľmi narcistické, aby sme si ako ľudia mysleli, že sme jediní v celom vesmíre. A za pravdu jej dáva aj Národné centrum pre UFO hlásenia, ktoré iba počas minulého roku zaznamenalo hlásenia až 6000 nezvyčajných objektov len na oblohe v Spojených štátoch amerických. Nuž, azda sa Miley raz podarí vidieť takýto zaujímavý úkaz aj za triezva, aby jej skúsenosti zneli o niečo vierohodnejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie