Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Kandráčovci poriadne prekvapili! TOTO fakt robia doma?!
Zdielať na
Hudba

Kandráčovci poriadne prekvapili! TOTO fakt robia doma?!

Archívna reportáž

Erika a Ondrej Kandráčovci patria medzi skutočne ukážkových rodičov. Jednak sa im vydarili tri skvelé deti, Ondrej má fantasticky rozbehnutú kariéru, ale ešte aj stíhajú priam dokonalý rodinný život, zdá sa. Rodinka podľa všetkého vôbec netrpí tým, že ocko stále niekde lieta a venujú sa aj činnostiam, do ktorých by sa asi drvivá väčšina rodín nepustila.

Už na prvý pohľad je jasné, že manželia Erika a Ondrej Kandráčovci milujú všetko slovenské. V prvom rade asi prírodu. Na výlety do najrôznejších kútov našej krajiny vyrážajú pravidelne - či už s deťmi, vo dvojici, alebo ešte aj s bruškom nedbali ísť aj na ľahšiu túru. Potom je tu, samozrejme, spev, tam asi ani netreba nič viac písať, ten ich totiž preslávil.

No dbajú aj na ďalšie tradície - pochopiteľne, ctia si všetky sviatky a vtedy to v kuchyni Kandráčovcov vyzerá, akoby mali privítať celý regiment hostí. Poriadna hostina musí byť, presne, ako sa o východniaroch hovorí.

Rodina je rozhodne aj u Kandráčovcov na prvom mieste:

​No ale že si budú sami šliapať kapustu, a rovno v obývačke, to asi nikomu nenapadlo. "Aktuálna prevencia proti korona pandémii u nás doma," napísal Ondrej k fotke s manželkou a dcérkou. Práve Emka dostala evidentne zodpovednú úlohu - poriadne kapustu rozšliapať, aby zmäkla a pustila šťavu. Ako Ondrej správne napísal - kyslá kapusta je považovaná skutočne za zázrak. Obsahuje vitamíny C a E, ale aj B a K, no nielen to - do tela vďaka nej dostanete aj železo, fosfor, flór, horčík či draslík. Nehovoriac o tom, že je to skvelý antioxidant a prírodné antibiotikum.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aktuálna prevencia proti Corona - pandémii u nás doma ???

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Malá Emka si tak na chvíľu vyskúšala azda najslávnejšiu filmovú rolu Evy Mázikovej - Aničku šľapajúcu kapustu v nesmrteľnej zbojníckej komédii Pacho, hybský zbojník. Nie je jasné, či si pritom aj zanôtila, no ako sú známi Kandráčovci, možno si ľudovku "Do dvorečka, do dvora", rovnako, ako Máziková, zaspievali. Ako je zrejmé zo statusu Eriky Kandráčovej, nejde o žiadnu výnimočnú udalosť. "Aj tento rok sme sa opäť dostali k našej obľúbenej činnosti. Tak, ako každý rok, nič sa nemení. Kým sme spolu a zdraví, tak je všetko fajn," skonštatovala a dá sa s ňou jedine súhlasiť. Domáca kapusta im pri udržiavaní zdravia rozhodne aspoň trošku pomôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie