Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Totálna dokonalosť! Mária Čírová nechala TAKTO zvečniť svoju rodinku!
Zdielať na
Hudba

Totálna dokonalosť! Mária Čírová nechala TAKTO zvečniť svoju rodinku!

Archívna reportáž

Už dva a pol mesiaca robí radosť v rodine Márie Čírovej a Mariána Kachúta nový člen. Malý Ruben sa narodil 28. júla a hoci je už tretím dieťaťom, majú pre neho rovnako veľa lásky, ako pre staršieho Huga a Zoe. Mária od šťastia vyslovene rozkvitla. Nie je sa prečo čudovať, že si chce tieto krásne momenty zvečniť.

Už to nie je ako kedysi, že sa musela celá rodinka vypraviť do fotoateliéru, zapózovali a jedna či dve strojené fotky boli napokon jedinou spomienkou na dané obdobie. V dobe mobilov má snáď každý rodič tisíce fotiek svojich detí, hoci drvivá väčšina z nich sa nikdy nedostane na papier a tak ostáva len veriť, že sa mobil nestratí či fatálne nepokazí. Mnohí to nechcú riskovať, preto stále funguje naplno aj klasika - odovzdať sa do rúk profesionálovi - ako aj Mária so svojou rodinou.

Tehotenské, rodinné, sviatočné, ale aj sezónne fotenia sú veľmi populárne. Niekedy trvá fotenie priam hodiny, ako napríklad svadobné, inokedy stačí cvak-cvak a je hotovo za pár minút. Takéto fotenie je obzvlášť vítané v prípade, ak sú objektmi zachytenia deti. Ako sa Mária Čírová pochválila, presne také fotografovanie sa im práve podarilo.

Mária je už ostrieľaná mama:

​Hoci má malý Ruben iste už stovky fotiek, z ktorých mnohé už Mária aj ukázala svetu, také skutočné "veľké" profi fotenie ešte malý fešák neabsolvoval. Až doteraz. "Rubenkove prvé fotenie. Zvládol ho vynikajúco a my sa tešíme, ze budeme mat krásnu pamiatku, kde sme konečne komplet PIATI," teší sa Mária. K slovám pridala aj videjko, na ktorom je so svojimi tromi deťmi, všetci nastajlovaní do čiernej farby s jemnými bielymi prvkami, Ruben v bielej košeli.

Mária využila príjemné domáce prostredie, aby sa aj bábätko cítilo bezpečne vo "svojom". Fotografka prišla domov ku Kachútovcom a ako Mária priznala, bolo to hotové raz-dva. "Naša kamarátka je taká rýchla, že do 15 minút sme mali nafotené. Tešíme sa na výsledok," napísala trojnásobná mama. Ostáva veriť, že sa o zábery s fanúšikmi podelí, lebo podľa videa všetci pózovali úplne perfektne a bude to krásna spomienka.

Súvisiace články

Najčítanejšie