Jasno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po strate bábätka sú na rade dvojičky? TOTO prezradil Laky Royal!
Zdielať na

Po strate bábätka sú na rade dvojičky? TOTO prezradil Laky Royal!

Archívna reportáž

Potrat je mimoriadne bolestný a hlboko zasahujúci zážitok pre každú matku, ktorá ho z akýchkoľvek dôvodov musela prežiť. Avšak bolí o to viac, keď si príroda začínajúci život vzala naspať v čase, keď už bábätko nebolo len maličkou fazuľkou. No žialia nielen mamy, trpia aj oteckovia, ktorých bolesť zo straty neraz zasiahne rovnakou silou.

Po tom, čo druhá vicemiss Česka, Natálie Kočendová (20), nečakane v 6. mesiaci tehotenstva prišla o bábätko, rozhodla sa svoje pocity a bolesť zdieľať so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Mnohí odborníci a psychológovia tento krok schvaľovali ako jednu z možností, ako sa s tragickou skutočnosťou vyrovnať. Avšak jej partner, barber Laky Royal, bol na verejné vyjadrenia pocitov o niečo skúpejší, až mohol budiť dojem, že ho strata významnejšie nezasiahla. Portálu Extra.cz však prezradil, ako sa so situáciou zatiaľ vyrovnal.

Talentovaný barber Laky Royal (32) priznal, že potrat partnerky Natálie prežíval veľmi ťažko a bolestivo, no na rozdiel od nej nedokázal prvé dni o ich tragédii s nikým rozprávať. Na prvý pohľad drsného a životom ostrieľaného chlapa smutná udalosť dostala na kolená. "To najhoršie a najsmutnejšie máme za sebou. Prvé tri dni som bol úplne mŕtvy. Nechcel som sa o tom vôbec s nikým baviť. Nezaujímali ma odpovede, ani názory druhých," povedal pre spomínaný denník potetovaný barber.

Talent Lakyho vyniesol až na televízne obrazovky, v šou Laky Royal ukázal svoje umenie strihať, no aj viesť úspešný podnik:

​Zdá sa, že pár smutná udalosť ešte viac zomkla a ich lásku nezlomí. Svojej partnerke stojí stále po boku a dodávajú si navzájom silu. Dokonca už myslia na budúcnosť a netaja sa odvážnymi plánmi. ,,Natáliu podporujem ako len môžem. Verím v to, že keď Boh vezme, tak zase dá. Verím, že pokojne by mohol dať dvojičky. Radšej, nech je to chlapec a dievča, ako dvaja chlapci. Myslím si, že druhé tehotenstvo budeme prežívať viac v strachu a budeme myslieť každú minútu a hodinu na to, aby bolo všetko v poriadku. Z toho mám obavy,“ zveril sa Laky.

Tragédia ich lásku ešte viac upevnila a zomkla, Laky je svojej partnerke veľkou oporou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

na Párek ? @natalie_kocendova ? #barber #barberlife #lifestyle #mylove

Príspevok, ktorý zdieľa ?LAKY ROYAL? (@laky.royal),

Hoci sa párik dal dokopy iba tento rok a bábätko neplánovali, tešili sa z toho, že im bolo tehotenstvo dopriate. O ňom sa dozvedeli v pomerne pokročilom štádiu, v 4. mesiaci tehotenstva a na synčeka sa nesmierne tešili. Chlapčekovi vybrali už aj meno, Nathaniel. O dva mesiace však prišla krutá správa, bábätku prestalo v brušku biť srdiečko a o dieťatko prišli.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie