Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jennifer Aniston má novú lásku! TENTO krásavec sa jej dostal do postele!
Zdielať na

Jennifer Aniston má novú lásku! TENTO krásavec sa jej dostal do postele!

Archívna reportáž

Sympatická predstaviteľka Rachel z obľúbeného seriálu Priatelia je po rozvode neustále pod drobnohľadom médií. Tie sa jej snažia za každú cenu priradiť nového partnera, alebo aspoň milenca. S jej bývalým manželom im to nevyšlo, ostali naďalej priatelia a oscarový fešák Brad Pitt má novú priateľku.

Herečka Jennifer Aniston (51) sa iste nemôže sťažovať na nedostatok práce, práve naopak. Aj preto si zrejme netrúfla mať deti, napriek mnohým láskam a dlhodobým vzťahom v jej živote. I keď sa nedávno šepkalo o jej triumfálnom návrate k hercovi Bradovi Pittovi, ktorý ju pred rokmi kvôli Angeline Jolie škaredo opustil, fámy sa nepotvrdili. Brad má vraj novú lásku, nemeckú modelku, a Jennifer si nedávno tiež našla objekt svojej lásky a pozornosti. O svojom novom objave porozprávala magazínu People.

Kto by čakal, že je na obzore nový muž, ten sa mýli. Jennifer sa totiž zamilovala do roztomilej malej svetlej guľôčky, menom Lord Chesterfield. Toto vznešené meno vystihuje noblesu malého psíka, ako je zrejmé z zverejneného krátkeho videa na sociálnej sieti, kde spinká v rozkošnej polohe s pokojom Angličana. „Ahoj! Rada by som vám predstavila najnovšieho člena našej rodiny... Toto je (veľmi unavený) Lord Chesterfield. Okamžite si ukradol moje srdce pre seba...“ napísala do popisu pod rozkošné video sympatická herečka.

Jennifer Aniston manželstvo s Justin Therouxom, žiaľ, nevyšlo, no zdá sa, že momentálne si vystačí s vernými psími kamarátmi:

​Nielen populárna herečka je z neho unesená, po zverejnení videozáznamu sa okamžite ozvali jej fanúšikovia a zdieľali s ňou jej nadšenie pre psíka. Medzi nimi boli aj mnohé známe mená jej hereckých kolegýň.  „Je tak roztomilý, že som z neho proste hotová! To meno, to, ako pózuje, to všetko… Gratulujem!“ napísala herečka Lily Collins (31), dcéra speváka Phila Collinse (69). Nad psíkom sa rozplývala aj hereča Julianne Moore, či manželka herca Toma Hanksa, Rita Wilson.

Fanúšikovia Jennifer Aniston sa mohli na Instagrame rozplývať nad rozkošným videom s jej novým štvrtohorným kamarátom:

Jennifer chcela po minuloročnej bolestnej strate fenky nemeckého ovčiaka pridať k svojim ďalším dvom psom nového priateľa. Pri výbere jej podľa vlastných slov pomáhala slávna moderátorka. „Moja kamarátka Ellen DeGeneres nerobila nič iné, ako ma bombardovala extrémne srdcervúcimi fotografiami zvierat, ktoré potrebujú domov. A mimochodom, keby som mohla mať doma lamu, prasa, alpaku, ovce a kozy, urobila by som to. Musím však brať ohľady na Clydea a Sophiu, pretože chcem, aby byli spokojní predovšetkým oni,“ vysvetľovala dôvody výberu parťáka pre jej psov. Psíka si herečka zobrala z útulku, ktorý aj verejne podporila so slovami, že verí, že bude inšpiráciou aj pre iných ľudí.

Súvisiace články

Najčítanejšie