Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vendula Pizingerová (48) je po pôrode na JIS! Ale TOUTO fotkou naozaj prekvapila!
Zdielať na

Vendula Pizingerová (48) je po pôrode na JIS! Ale TOUTO fotkou naozaj prekvapila!

Archívna reportáž

V utorok, 13. októbra, sa 48-ročná Vendula Pizingerová dočkala svojho tretieho dieťatka. Otcom je jej čerstvo 33-ročný manžel Josef Pizinger, pre ktorého je to prvý potomok a "dostal" ho k narodeninám. Pôrod ale neprebehol prirodzene, od začiatku bolo jasné, že aj do tretice privedie Vendula dieťa na svet cisárskym rezom.

Vendula Pizingerová porodila synčeka, ktorý dostal meno po svojom otcovi, v pražskej pôrodnici U Apolináře. Prišiel na svet plánovaným cisárskym rezom, pričom Vendula si opäť nechala pichnúť epidurálnu anestéziu, ako pri predchádzajúcich pôrodoch. No do náručia bábätko hneď nedostala. "Keď syn prišiel na svet, prvý, kto ho držal v náručí, bol manžel. Potom ho zo sály hneď vyhodili," povedala Blesku Vendula Pizingerová o postupe, ktorý je v našich končinách obvyklý.

No ďalej už ostáva bez možnosti návštev, vzhľadom k opatreniam pre koronavírus. "Ďakujem mu, ale už za mnou nesmie. Všetky ďalšie návštevy sú zakázané," prezradila, čím potvrdila aj to, že malého bračeka ešte nevidel ani jej 15-ročný syn Jakub, ktorého má z manželstva so skladateľom Karlom Svobodom.

Vendula tehotenstvom všetkých zaskočila:

​Pizingerová ale neprezradila dôvod, prečo sa ocitla po pôrode na jednotke intenzívnej starostlivosti. No všetkých upokojuje, že sa nič nedeje. "Som tu úplne v pohode. Všetko je v poriadku. Okolo mňa tu ležia samé dojaté mamičky a ich malí chlapčekovia," naznačila Vendula zjavnú dominanciu pohlavia novorodencov. Cisárskym rezom rodí svoje deti preto, že má údajne úzku panvu a je s tým zmierená. Štvrté už zrejme nebude, hoci so smiechom povedala, že teraz už bude rodiť "do šesťdesiatky".

O tom, že nosí v brušku syna, jej starší syn vedel, no poctivo mlčal. Oveľa väčším prekvapením je ale fotka, ktorú pridala do svojich instastories. Lepšie povedané porovnávačka - na jednej je malý Pepík, ako synčeka volá, a na druhej jej manžel - akurát, že je fotka stará 33 rokov. Skutočne sa na seba otec a syn v polohe, keď spokojne odfukovali, veľmi podobajú. Ako Vendula prezradila, potomka už Josef starší poriadne zapil. O pár dní už budú všetci pokope doma.

Instagram/VP

Súvisiace články

Najčítanejšie