Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Meghan sa otvorene posťažovala: Z nikoho si neuťahovali viac, ako zo mňa!
Zdielať na

Meghan sa otvorene posťažovala: Z nikoho si neuťahovali viac, ako zo mňa!

Archívna reportáž

Niekedy sa v živote veci nevyvinú presne podľa predstáv, a svoje o tom vie aj Meghan Markle. Ešte pred rokom mala pred sebou žiarivú budúcnosť v jednej z najváženejších monarchií sveta, dnes je však všetko minulosťou. Predsa len jej je americký sen v slnkom zaliatej Kalifornii bližší ako chladné steny Buckinghamského paláca.

Keď sa dvojica rebelov z britskej kráľovskej rodiny, Meghan (39) a Harry (36), rozhodla opustiť kráľovský dvor, zastrájali sa, že túžia po väčšom súkromí. Teraz sa javí, že to nemysleli až tak vážne, lebo najmä akčná Meghan rozbehla rôzne aktivity naplno ihneď po príchode do rodného Los Angeles. Nedávno spoločne s Harrym dokonca podpísali mnohomiliónovú zmluvu s Netflixom a zrejme už aj začali s plným nasadením plniť záväzky z nej plynúce.

Neprebehne snáď ani deň bez toho, aby sa Meghan nevyjadrila k nejakej aktuálnej téme, či už to bol nedávny Svetový deň dievčat, alebo Svetový deň duševného zdravia. Harry jej pri jej aktivitách často asistuje a spoločné online rozhovory vysielajú priamo z ich luxusnej rezidencie v Santa Barbare. Nenápadne tak môžu diváci nahliadnuť aj do súkromia páru a sledovať každý detail zariadenia či jeho prípadnú zmenu.

Podcast Teenager Therapy si môžete vypočuť v angličtine tu:

​Rozhovory sa postupne sa nakrúcali v rôznych častiach ich rozľahlej obývačky. Na Svetový deň duševného zdravia v nej napríklad nakrúcali aj epizódu psychologického podcastu Teenager Therapy. Harry a Meghan pozvali trojicu teenagerov, autorov tohto projektu, a riešili s nimi úskalia dnešných dospievajúcich. V podcaste Meghan zdôraznila, že v tejto dobe hrá internet v našich životoch veľkú rolu. „Viem o tom svoje, v roku 2019 si z nikoho na svete neuťahovali viac, ako zo mňa, a to som asi osem mesiacov nebola poriadne na verejnosti,“ posťažovala sa narážajúc na udalosti, ktorej neskôr viedli ich spoločnému odchodu z kráľovskej rodiny. Fotografie zo zákulisia nakrúcania v ich dome v Santa Barbare si môžete pozrieť v galérii TU.

Harry a Meghan pozvali partiu amerických teenagerov do svojho sídla v Kalifornii, aby sa porozprávali o nástrahách kyberšikany:

Počas rozhovoru s pakistanskou bojovníčkou za ľudské práva Malalou Yousafzai zase riešili dôležitosť práva dievčat na vzdelanie, pričom sa vojvodovia zo Sussexu zmienili aj o svojom vyše ročnom synovi Archiem  V súvislosti s epidémiou covidu-19 sú nútení tráviť čas zväčša doma, a tak mohli byť svedkami neopakovateľnej udalosti, jeho prvých krôčikov.  Ako sa zdá, Meghan sa vďaka vstupu do kráľovskej rodiny začínajú napĺňať ambície stať sa jednou z najvplyvnejších osôb na svete. Neváha sa vyjadrovať spoločne s Harrym ani k americkým voľbám, čo sa však kráľovskému dvoru nepáči, tradične sa k politike totiž členovia rodiny nevyjadrujú. Šepká sa, že princ Harry je údajne povolaný naspäť do Británie na pokyn jeho starej matky, kráľovnej Alžbety II., ktorej bude zrejme musieť všeličo vysvetľovať.

 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie