Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Malé veľké víťazstvo Britney! TOTO sa jej podarilo v boji o svojprávnosť!
Zdielať na
Hudba

Malé veľké víťazstvo Britney! TOTO sa jej podarilo v boji o svojprávnosť!

Archívna reportáž

Popová hviezdička, ktorá na prelome tisícročí vypredávala koncertné haly po celom svete je dnes nesvojprávna, nemá právo narábať so svojím majetkom, rozhodovať o svojej kariére, či stretávať sa slobodne so svojimi dvoma deťmi. Mnohí jej fanúšikovia však s napätím sledujú prebiehajúci súdny proces o jej slobodu a zdá sa, že konečne nastal zlom.

Speváčka Britney Spears tento týždeň vyhrala jedno malé, no dôležité víťazstvo na prebiehajúcom súde o zmenu opatrovníctva. To má momentálne k v rukách jej otec Jamie, ktorý by rád ostal po 12 rokoch v tejto pozícii aj naďalej. Avšak zbaviť otca opatrovníctva nie je tak ľahké, akoby sa mohlo zdať, tak Britney požiadala súd o rozšírenie je tímu právnikov. Podľa informácii portálu ET Online súd jej žiadosti vyhovel, a tak sa Britney posunula o krôčik bližšie k vytúženej slobode.

Otec speváčky, 68-ročný Jamie Spears od nej údajne žiada, aby opäť začala zarábať, teda nahrávať a vystupovať. S tým nesúhlasí nielen samotná Britney, ale aj stanovisko lekárov vzhľadom na jej psychické zdravie tomuto scenáru nie je príliš naklonené. Avšak jediná cesta ako sa vzoprieť otcovmu nariadeniu je vyhrať súd a zbaviť otca opatrovníckych práv nad jej osobou a majetkom.

Nevraživosť fanúšikov voči otcovi speváčky sa vyostrila už koncom roka 2019, prišlo aj na vyhrážky:

​Speváčka pred časom požiadala súd o možnosť rozšírenia tímu jej právnikov, proti čomu sa postavil jej otec s tvrdením, že to je zbytočná investícia a bude ju stáť veľa peňazí. Na pojednávaní sa však speváčka nezúčastnila osobne, avšak vyslala svojho právnika. A dobre urobila, podarilo sa mu súd presvedčiť a ten však speváčke vyhovel. Právnici tak môžu spriadať  dokonalý plán na oslobodenie Britney spod otcovho opatrovníctva po dlhých 12 rokoch. "Je úplne jasné, že sa Jamie snaží o doživotné vymenovanie opatrovníctva, alebo aspoň dominovať nad celým procesom a dohliadať nad výberom nového opatrovníka," vyhlásil Sam Ingham, právnik speváčky Britney Spears.

Britney zverejnila fotografiu so svojim priateľom, užívajúc si slnečný deň na jednej z kalifornských pláží:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

???

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Speváčka sa dožadovala oprostenia spod opatrníctva svojho otca už koncom roka 2019, keď sa náhle zhoršil jeho zdravotný stav a musel byť hospitalizovaný v nemocnici. Vtedy bola poverená dočasnými právami opatrovníctva jej manažérka Jodi Montgomery. Od januára 2020 si však Jamie Spears tieto opatrovnícke práva opäť prevzal na seba. Speváčkin právnik však tvrdí, že otec má upne iné predstavy o živote svojej dcéry ako ona samotná, a tiež sa jej nepáči ako šafári s jej majetkom a platí predražené provízie správcovi jej nehnuteľností.

Súvisiace články

Najčítanejšie