Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
S TÝMTO mužom sa ukazuje Jasmina veľmi často! A čo má znamenať toto vyznanie lásky?!
Zdielať na

S TÝMTO mužom sa ukazuje Jasmina veľmi často! A čo má znamenať toto vyznanie lásky?!

Archívna reportáž

Jasmina Alagič sa neustále prezentuje ako milujúca matka a nemenej oddaná manželka. Vzájomné vyznania lásky s Rytmusom nemajú konca, každému potenciálnemu záujemcovi tak musí byť jasné, že nemá absolútne žiadnu šancu. No predsa len je jeden muž, ktorý sa dostal do jej srdca a trávia spolu skutočne veľa času. Jasmina dokonca neváha použiť slová, aké obvykle počúva len jej manžel.

Jasmina, Patrik a Sanel - to je trojica, ktorá k sebe nerozlučne patrí. No v prípade tejto rodinky je tu ešte jeden člen, bez ktorého si už Jasmina nevie predstaviť život, a nie je to jej sučka Daphne. Pomaly takmer súčasťou rodiny je totiž vizážista Milan Švingál.

S Milanom tvorí Jasmina nerozlučnú dvojicu. Zdá sa, že tí dvaja sa našli - skutočne extrémne blázniví, nehanbiac sa robiť si žarty na vlastný účet, no nielen to. Podľa Jasmininho ostatného príspevku na Instagrame je pre ňu Milan viac, ako len kamarát na "blbnutie".

Jasmina plánovala pozitívne motivovať ľudí, aj v tom mal mať prsty aj Milan:

​Pri pohľade na Milanov Instagram je zjavné, že ako kamarátky preferuje ženy. Okrem Jasminy má už roky miesto v jeho srdci aj Evelyn, ale aj iné krásky zo sociálnych sietí. Napokon, ako vizážista je v kontakte predovšetkým so ženami. No zrejme najkrajšie vyznanie mu adresovala práve pani Vrbovská. "Dnes máš narodeniny láska moja a ja ani neviem, kde začať, toľko sme toho prežili a toľko prežívame. Z dvoch neznámych sa stalo puto, ktoré nechcem, aby skončilo nikdy. Sľubujem, že ti so zaťatými zubami budem tolerovať aj iné kamarátky, len buď tu! Buď stále našou súčasťou, ktorú nikto nikdy nenahradí," napísala verejne Jasmina Milanovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Milovaný moj Mimi @milanwtf ?❤️ Dnes máš narodeniny láska moja a ja ani neviem kde začať toľko sme toho prežili a toľko prežívame. Z dvoch neznámych sa stalo puto ktoré nechcem aby skončilo nikdy. Sľubujem, že ti so zaťatymi zubami budem tolerovať aj iné kamarátky len buď tu ! Buď stále našou súčasťou ktorú nikto nikdy nenahradí. Prajem ti Mimi aby si mal okolo seba vždy ľudí ktorí Ti budú dávať rovnaký pocit ako Ty mne. Pocit pravého priateľstva, že sa máš o koho oprieť, že sa máš s kým stále smiať a že vďaka nim sa nikdy nebudeš mať možnosť cítiť sám. Nech si navždy takto šťastný a spokojný ?Ďakujem za nás troch, že Ťa máme❤️ Ľúbime Ťa

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

A pokračovala prianím: "Prajem ti, Mimi, aby si mal okolo seba vždy ľudí, ktorí Ti budú dávať rovnaký pocit, ako Ty mne. Pocit pravého priateľstva, že sa máš o koho oprieť, že sa máš s kým stále smiať a že vďaka nim sa nikdy nebudeš mať možnosť cítiť sám. Nech si navždy takto šťastný a spokojný". Človek, ktorý týchto dvoch nepozná, by mohol byť aj zmätený, čo sa to deje so vzťahom Jasminy a Rytmusa. No ten, kto Milana a Jasminu trošku sleduje, že vizážista nie je pre Rytmusa žiadnym ohrozením. Aj preto ho má rád aj manžel Jasminy a ide asi jediného muža, s ktorým môže Jasmina vyvádzať čokoľvek. Napríklad aj divoké videá, pri ktorých sa doobliekajú a robia šou svojim fanúšikom. Takéto priateľstvá sú skutočne vzácne a nečudo, že Jasmina má svojho kamaráta tak rada.

Súvisiace články

Najčítanejšie