Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Agáta ukázala snubný prsteň! Nechce zomrieť ako rozvedená, tvrdí!
Zdielať na

Agáta ukázala snubný prsteň! Nechce zomrieť ako rozvedená, tvrdí!

Archívna reportáž

Trblietavý prsteň na ruke poteší azda každú romantickú ženu, ktorá túži nájsť lásku na celý život. Niekedy sa však stane, že si žena nazbiera takýchto vzácnych skvostov za život viac. Avšak väčšinou sa v takom prípade za ich leskom skrýva trpká spomienka na rozchod a zlomené srdce.

Agáta Hanychová nosí na ruke už niekoľko mesiacov skvostný prsteň s drahým kameňom, ktorý sa až nápadne podobá na ten, ktorý dámy dostavajú na zásnuby. Mnohí fanúšikovia sa tak domnievajú, že k dvom snubným prstienkom, ktoré má Agáta schované zásuvke, pribudol nový, od jej nového priateľa Tomáša. Pre denník Blesk ozrejmila pôvod drahocenného šperku.​

Agáta sa iba prednedávnom rozviedla s moderátorom a hercom Jakubom Prachařom, otcom jej druhorodenej dcérky Mie, no už dnes žiari šťastím po boku sympatického Tomáša. Novou láskou sa pochválila ešte uprostred leta. Iba pred niekoľkými dňami sa v príspevkoch na jej instagramovom profile na ruke vynímal prsteň s drahým kameňom.

Agáta má poriadne podrezaný jazyk, v minulosti si niektorými výrokmi pohnevala aj mnohých Slovákov:

"To je môj starý (prsteň, pozn.red.), bože!" prezradila spomínanému denníku v rozhovore Agáta, ktorá má zásnubné prstene už dva. Prvý jej dal ešte otec jej prvorodeného syna Kryšpína, hráč amerického futbalu Mirek Dopita. Žiaľ, k svadbe v tomto prípade nestihlo prísť, keďže sa pár nie dlho na to rozišiel. Druhý zásnubný prsteň dostala od svojho už ex-manžela Jakuba, avšak v opačnom poradí, až dva roky po svadbe. "Boli sme na výlete v Amsterdame a tam mi ho kúpil. Je nádherný. Má obrovský diamant a stal poriadne balík peňazí. Rozhodla som sa, že si nechám urobiť jeho kópiu so zirkónom, aby mi niekto kvôli nemu neodrezal ruku," hovorí so žartom Agáta, ktorá sa minulý rok rozišla aj s otcom jej druhého dieťaťa.

Mnohí fanúšikovia si všimli, že Agáta po boku nového partnera doslova žiari. Zmenila imidž a so svetlejšími odtieňmi naozaj vyzerá mladšie a sviežo:

Zdá sa, že veci minulé už má v sebe vyriešené a krásny šperk berie veľmi pragmaticky, nosí ho naďalej ako doplnok. Napriek tomu sa však ďalším zásnubám nebráni a svojmu partnerovi vyslala jasný signál do budúcnosti. "Vážim si inštitúciu manželstva, naviac, nechcem umrieť ako rozvedená pani. Chcem mať v občianskom preukaze niečo iné," uzavrela.

Toto je Agátin "starý" snubný prsteň:

Instagram/AH

Súvisiace články

Najčítanejšie