Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Manželka Majka Spirita prezradila, či dcérku ukážu, aký je raper otec, aj prečo nerodila prirodzene!
Zdielať na

Manželka Majka Spirita prezradila, či dcérku ukážu, aký je raper otec, aj prečo nerodila prirodzene!

Archívna reportáž

Prvého októbra sa o 08:18 narodila manželom Márii a Michalovi Dušičkovcom dcérka Aria. Hoci si všetci mysleli, že dostala meno podľa postavy zo seriálu Hra o tróny, jej mama už objasnila, že rozhodne nie. Seriál ani nikdy nevideli. Jednoducho sa im meno a jeho význam páčilo. No neprezradila len to. Mária sa svojim fanúšikom v instastories úprimne otvorila aj v iných otázkach.

Ukrajinská modelka si zhruba pred rokom a pol definitívne získala srdce rapera Majka Spirita. Netrvalo dlho a pár ohlásil zásnuby. A netrvalo dlho a Máša, ako manželku Majk volá, otehotnela. Svadba v júli, bábo 1. októbra - tomu sa hovorí neplytvať časom. Pekný dátum pôrodu ale nebol náhodný, určil ho lekár. Mária totiž nerodila prirodzene.

Novopečená pani Dušičková sa na Instagrame priznala, že jej dcérka prišla na svet cisárskym rezom. Ako dôvod uviedla, že bola otočená panvou nadol, čo by síce nemal byť problém ani na prirodzený pôrod, no zrejme sa s lekárom a manželom zhodli, že chcú ísť na istotu.

Majk o svojej voľbe nikdy nepochyboval:

​Ako je ale z fotiek zjavné, hojenie rany prebieha zrejme ukážkovo, Mária sa totiž už na siedmy deň po pôrode vybrala aj s manželom kočíkovať. A toho neváhala pri otázke fanúšičky, aký je Majk otec, vychváliť do nebies. "Je to ten najneuveriteľnejší a najnápomocnejší ocko na svete! Prekonal všetky moje očakávania," rozplývala sa nad čerstvým oteckom Michalom. Ďalšia otázka smerovala na to, či sa pridajú k Majkovmu kolegovi Rytmusovi a svoju dcérku nikdy na sociálnych sieťach neukážu, alebo sa predsa len pochvália. "Zrejme ju ukážeme, ale až keď príde ten čas," odpísala zatiaľ záhadne Mária.

Takto sa poberali pred pár dňami z pôrodnice:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Heading home for the first time as a family of 3 ?

Príspevok, ktorý zdieľa @ maria.dusicka,

Napokon prišla tá najočakávanejšia klasická otázka - ako si Mária zvyká na rodičovstvo a čo je pre ňu najťažšie. "Zatiaľ sa stále len spoznávame. Ale predpokladám, že naučiť sa, čo ktorý plač môjho bábätka znamená, ako aj neustále obavy o jej blaho. A, samozrejme, myslím, že sa všetci zhodneme, že bezsenné noci môžu byť zo začiatku trochu ťažké," priznala obavy novopečená mamička. Ako je ale úplne jasné, môže sa spoľahnúť na svojho milujúceho manžela, ako aj na jeho rodičov, s ktorými má fantastický vzťah a iste poskytnú pomocnú ruku, keď bude treba.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie