Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Tesne pred štyridsiatkou príde druhé bábätko! Speváčka si dala s oznámením noviny načas!
Zdielať na

Tesne pred štyridsiatkou príde druhé bábätko! Speváčka si dala s oznámením noviny načas!

Zdroj: Instagram/KR

Kým to príroda neodpíska, nikdy nie je neskoro na takú životnú radosť, akou je bábätko. Tesne pred štyridsiatkou si kráska zo známeho ženského tria Destiny´s Child dopriala radosť z druhého potomka. S oznámením radostnej novinky si však dala na čas, jej bruško prezrádza, že tehotenstvo je už pokročilom štádiu.

Speváčka Kelly Rowland (39) oznámila tehotenstvo štýlovo, a to fotením pre prestížny magazín Women´s Health. Vďaka genetike a pravidelnému pohybu vyzerá na fotografiách aj v pokročilom štádiu tehotenstva vskutku štíhlo a sviežo. Avšak v rozhovore prezradila, že sa na začiatku predsa len trocha obávala z reakcie jej fanúšikov.

Kelly Rowland v rozhovore pre spomínaný magazín prezradila, že otehotnela veľmi rýchlo a bábätko by malo prísť na svet ešte tento rok. Obávala sa však reakcie fanúšikov, ktorý namiesto bábätka očakávali nový album, a tak musela premýšľať nad tým, ako zvládnuť obe povinnosti naraz. Navyše ju nenechala chladnou ani momentálna situácia vo svete, keď obyvateľov planéty sužuje pandémia koronavírusu a obmedzenia s tým súvisiace.

Po rozpade dievčenskej skupiny Destiny´s Child sa Kelly podarilo presadiť ako sólo speváčke aj vďaka megahitu When love takes over v spolupráci s DJ-om Davidom Guettom:

"S manželom sme sa o tom na začiatku rozprávali a tešili sme sa, no potom prišiel COVID. A tak sme si povedali, že nám neostáva iné, ako počkať na to, ako to celé dopadne," prezradila Kelly a dodala, že pred verejným oznámením tehotenstva ju odrádzali okrem pandémie aj rasové problémy, ktorým čelia obyvatelia Ameriky. Avšak tehotenstvo prijala ako dar a zázrak, ktorý jej pre ňu momentálne prioritou. "Stále chcem ľudom pripomenúť, že život je dôležitý. A mať možnosť byť tehotná... Predsa len, vo februári mi klope dvere štyridsiatka," hovorí s pokorou mama 6-ročného Titana.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

SURPRISE!! My @womenshealthmag cover issue is online now and on newsstands next week!

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Rowland (@kellyrowland),

Kelendria Trene „Kelly“ Rowlandová bola už od začiatku stálou členkou dievčenského zoskupenia Destiny´s Child spolu s Beyoncé Knowles a Michelle Williams. Skupina zažila mimoriadny úspech najmä koncom 90. rokov, no v roku 2006 sa rozpadla a všetky tri jej členky rozbehli vlastnú sólo kariéru. Kelly je držiteľka až štyroch Grammy ocenení, z toho tri so skupinou Destiny’s Child a jedno ako sólová umelkyňa. Od roku 2014 je vydatá za Tima Witherspoona a majú spolu 6-ročného syna Titana, koncom roka 2020 sa však rodinka rozšíri o ďalšieho člena.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie