Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Skúšanie svadobných siat nebola náhoda! Kucherenko priznala lásku a jej syn sa môže tešiť na súrodenca!
Zdielať na

Skúšanie svadobných siat nebola náhoda! Kucherenko priznala lásku a jej syn sa môže tešiť na súrodenca!

Archívna reportáž

Móda obrovsky zväčšených pier je zrejme na ústupe. Aspoň by sa to mohlo zdať na základe toho, že aj nimi preslávená hviezda na sociálnych sieťach, Silvia Kucherenko (38), nedávno viacnásobne podstúpila bolestivý proces ich zmenšenia. A urobila dobre, čo potvrdili aj okamžité pozitívne reakcie jej fanúšikov. Po premene vyzerá mladšie a jemnejšie a zrejme je aj šťastnejšia. Otázkou bolo, čo za jej rozžiarenou tvárou nie náhodou aj nová láska.

Silvia Kucharenko, kráľovná kačacích pier, o svoj titul prišla. Našťastie, zhodujú sa jej fanúšikovia a aj ona sa tvári, že nič lepšie spraviť nemohla a odporúča to svojim podobne "poznačeným" kolegyniam. No ďalší šok prišiel pred týždňom, keď sa odela do svadobných šiat a fanúšikov poprosila o pomoc pri výbere tých pravých. Okamžite rozvírila debatu, či ich bude aj skutočne potrebovať.

Aktuálne v komunikácii so svojimi fanúšikmi na Instagrame priznala, že rok po rozvode už nie je sama. „Áno, mám niekoho, kto ma robí happy. Je to úžasný muž. Posielam mu pusinku takto, on vie, kto to je,“ vyznala svoje city neznámemu mužovi a ešte pridala k selfie s bozkom „Je to miláčik. Inteligentný, pozorný, fakt ma robí happy… love you,“ pridala aj osobné vyznanie lásky v angličtine. Ktovie, prečo tají identitu tajomného muža, ale myslí to s ním asi vážne, keďže zatúžila dokonca aj po ďalšom dieťati.

Silvia vždy stála po boku manžela, no napokon to ich manželstvo neustálo:

​Silviu pred vyše rokom začali upodozrievať, že má niečo viac s politikom Borisom Kollárom, keďže posielala na sociálne siete fotografie z luxusnej dovolenkovej vily na ostrove Koh Samui v Thajsku, ktorej je majiteľom. Obaja sú však vraj len dlhoroční dobrí priatelia, a preto nie je  nič zvláštne na tom, že jej rád poskytne pomoc, keď o to požiada. A Silvia si potrebovala oddýchnuť od vtedy práve prebiehajúceho rozvodu s teraz už bývalým manželom, ukrajinským podnikateľom Sergejom, ktorý stále sedí vo väzení.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Keď ti mama skrášli fotku ?❤️ lásky ?family? power ??❤️? @gikamonika

Príspevok, ktorý zdieľa Silvia Kucherenko (@official_silviakucherenko),

Momentálne slobodná Silvia Kucherenko si zjavne potrebovala zvýšiť sebavedomie, ktoré strácala vplyvom udalostí, odohrávajúcim sa okolo jej bývalého väzneného manžela. Snažila sa to niesť statočne, no nakoniec sa trápenie rozhodla ukončiť rozvodom. Zmena imidžu jej tiež veľmi prospela, a tak nečudo, že do budúcnosti hľadí s optimizmom. A nebojí sa ani nového vzťahu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie