Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Majk Spirit je otcom! Jeho dcéra dostala prekrásne meno!
Zdielať na

Majk Spirit je otcom! Jeho dcéra dostala prekrásne meno!

Archívna reportáž

Raper Michal Dušička sa stal vo štvrtok ráno otcom. Bábätko priviedla na svet jeho manželka, ukrajinská modelka Maria Dušička. Rok 2020 sa tak stane pre Majka Spirita rozhodne nezabudnuteľným, keď nielenže vydal úspešný album Artist, ale sa aj oženil so svojou životnou láskou a napokon sa raduje aj z dcérky.

Necelé tri mesiace po svadbe, ktorú mali Dušičkovci 17. júla, sa pár dočkal tej najväčšej radosti. Máša, ako manželku Michal volá, priviedla na svet dcérku presne o 08.18 hodine ráno. Je to pekný kus "ženskej" s váhou 3820 gramov.

Ako raper napísal, mamička aj bábätko sú v poriadku. "Aria Dušička prišla na svet dnes 1.10.2020 o 08:18 ráno v Bratislave. Je zdravá a krásna a váži 3820 gramov. Mama je v poriadku a tato je šťastný. Najkrajšie ráno v mojom živote," napísal evidentne dojatý čerstvý otecko.

Mária je Majkova osudová:

Pár zatiaľ dcérku, ktorej meno znie, ako by sa inšpirovali postavou v seriáli Hra o tróny, neukázal. Fanúšikom musí stačiť čiernobiela fotka, na ktorej novorodeniatko drží svojho ocka za prst. Šťastná mamička pridala rovnakú fotku, akurát bez slov, stačilo len meno dcérky. Gratulácie nemajú konca, od Moniky Bagárovej, cez Sajfu, Rytmusa, Kaliho, Separa až po obe Twiinsky a mnohých iných.

Ešte včera sa pritom pochválil fotkou z nového príbytku, ktorý si zariadili v elegantných odtieňoch smotanovej, olivovej a zlatej. Na otázku istého fanúšika, kedy bude malá "dušička" na svete, už Majk neodpovedal. Dnes je ale odpoveď jasná.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie