Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dva mesiace po zásnubách ROZCHOD! Hviezdnu speváčku rozzúrili horúce správy jej snúbenca inej
Zdielať na

Dva mesiace po zásnubách ROZCHOD! Hviezdnu speváčku rozzúrili horúce správy jej snúbenca inej

Archívna reportáž

Po peripetiách so závislosťou na alkohole a drogách, ktoré skončili takmer tragicky, sa americká speváčka rozhodla dať životu nový smer. Po opustení brán liečebne, kde podstúpila terapiu po tom, čo sa predávkovala heroínom, sa usadila, našla si partnera a po krátkej známosti sa zasnúbili. Všetko sa zdalo byť dokonalé, no nie na dlho, zdá sa.

Láska Demi Lovato (28) a jej snúbenca Max Ehricha (29) je podľa informácii magazínu People v troskách. Dôvodom má byť žiarlivosť, keďže sa mladý snúbenec až príliš zaujímal o Deminu spevácku kolegyňu, Selenu Gomez. Bývalej najlepšej priateľke svojej snúbenice totiž posielal horúce správy, čo sa prevalilo iba krátko po zásnubách.

​Po predávkovaní sa tvrdými drogami sa mnohým zdalo, že nenapraviteľnej rebelke Demi Lovato už nie je pomoci. Avšak strach zo smrti, ktorá pri nej bola až nebezpečne blízko, speváčku donútil podstúpiť terapiu a prehodnotiť svoje priority. Demi si našla uhladeného partnera, usadila sa a niekoľko mesiacov nevyrobila žiaden škandál, okrem toho, že sa po 4-mesačnej známosti s Maxom Ehrichom expresne zasnúbila.

O svojom boji zo závislosťou a predávkovaní naspievala Demi Lovato pieseň s názvom Sober, čo v preklade znamená Triezva:

Začiatkom septembra 2020 však vyplávala na povrch infomácia, že sa pár iba dva mesiace po zásnubách rozchádza. "Bolo to pre nich ťažké rozhodnutie, no Demi a Max sa rozhodli ísť každý svojou cestou a sústrediť sa na svoju kariéru. Naďalej sa však rešpektujú a vždy si budú vážiť čas, ktorý spolu prežili," prezradil zdroj spomínaného magazínu. Avšak za rozchodom má byť údajne Demina žiarlivosť. Vraj ju rozzúrilo, že Max posielal ešte v roku 2015 žiadostivé správy jej kamarátke Selene Gomez.

Demi zanechala na Instagrame veľavravný odkaz v podobe niekoľko sekundového videa v príbehu, na jej ruke chýba snubný prsteň a nápisom na tričku poukazuje na loajalitu psíkov:

Instagram/Demi Lovato

​Čo tam po tom, že Max v  tom čase ešte asi netušil, že sa dá s Demi niekedy vôbec dokopy. Hviezdička je má svojho partnera také očakávania, že požaduje vernosť a lojalitu aj predtým, ako sa spoznali. Demi však nestráca čas a svoje rozhodnutie demonštrovala v príbehu na Instagrame, kde sa ukázala bez snubného prstienka na ruke. Navyše si obliekla veľavravné tričko s nápisom "Psíky sú lepšie ako ľudia", čo azda symbolizuje vernosť, ktorou sú štvornohí chlpáči všeobecne známi. Avšak týmto krokom sa potvrdili obavy mnohých fanúšikov, že tak krátko po terapii Demi nebola pripravená na vážny vzťah, a tobôž na taký životný krok akým je manželstvo.

Súvisiace články

Najčítanejšie