Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
V Česku koronavírus nešetrí nikoho! Po negatívnom teste COVID-19 u tohto herca a speváka predsa len prepukol!
Zdielať na

V Česku koronavírus nešetrí nikoho! Po negatívnom teste COVID-19 u tohto herca a speváka predsa len prepukol!

Zdroj: Instagram/mig21

Ani druhá vlna koronavírusu sa nevyhýba známym tváram zo svetového a domáce šoubiznisu. U susedov v Českej republike naberá na sile a po speváčke Lucii Bílej, Hane Zagorovej, jej manželovi Štefanovi Margitovi, Radimovi Uzlovi, Ivane Andrlovej či Simone Stašovej bol vírus potvrdený aj u ďalšieho umelca, herca a speváka obľúbenej skupiny MIG 21.

Spevák a herec Jiří Macháček (54) bol na počiatku v karanténe kvôli nakazenému kolegovi z kapely, no jeho test vyšiel sprvoti negatívny. Nákazlivý vírus odhalil až druhý test a tak umelec pobudol v karanténe celý mesiac. Podľa denníka Blesk.cz v relácii Všechnopárty prezradil, kde sa celý ten čas izoloval a ako toto obdobie prežíval.

​Jiří Macháček sa poctivo a zodpovedne stiahol do súkromia a karanténu vrátane liečby prežil sám na botely, teda na obytnej lodi, ktorú si zabezpečil ešte pred niekoľkými rokmi. Podobne ako aj u jeho kolegyne Lucii Bílej, prebiehalo ochorenie veľmi mierne a dokonca na celej situácii našiel aj mnohé pozitíva.

Jiří Macháček momentálne hviezdi v komédii Bourák po boku mnohých slovenských hereckých hviezd ako Ady Hajdu, Petra Polnišová či Milana Ondríka:

"Bolo to super, lebo som napísal asi osem nových piesní na nový album. Tá jedná, opilecká, vyjde na jeseň a myslím si, že z toho mohol byť hit," dušoval počas natáčania spomínanej relácie multitalentovaný Jiří Macháček, ktorý si zahral aj v filme Samotári či Toman.

Jesenné turné kapely MIG 21, ktorej členom je Jiří Macháček postihli nariadenia súvisace s koronavírusom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

V létě jsme hudlali o100šest, užívali jsme si třeba na šňůře po vinicích. Na nich se hraje tak příjemně ☀️??, že už se těšíme na repeté příští léto - i termíny už jsou domluvené. No a letošní podzim je zatím ve hvězdách, co víme je, že teď v sobotu se koná poslední open air v Příbrami a taky koncert 2. října v Táboře. _____ @mig21official #Mig21 . . . #mig21official #mig21CZ #mig21kapela #ILoveYou #kamaradi #livemusic #live #music #koncert #concert #instamusic #guitar #songwriter #machacekjebuh #ladiesnight #party #czechgirls #kalhotkysisundej #pojdstimven #czechboys #happiness #love #snadnejezit #udelalosenamjasno #poppoppop #tancim #bestof #album #highfive WEB ► www.mig21.cz ZPĚVNÍK ► www.mig21zpevnik.cz KONCERTY ► www.mig21.cz/koncerty

Príspevok, ktorý zdieľa Mig21 (@mig21official),

Na margo vírusu a liečby sa vyjadril celkom prekvapivo. "Bola to taká chrípka, ako rýchlo prišla, tak aj odišla. Po skončení karantény som mal negatívny test a tri mesiace by som to zas nemal dostať," povedal spevák skupiny MIG 21, ktorá musela kvôli opatreniam zrušiť ich jesenné turné. Umelci na Slovensku aj v Českej republike opatrenia zasiahli tvrdou silou a mnoho ľudí, ktorý na kultúre spolupracujú je bez práce a bez príjmov a tak apelujú na vládu, aby prehodnotila prísne nariadenia a uvoľnila organizovanie kultúrnych podujatí.

Súvisiace články

Najčítanejšie