Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Lucie Bílá má obrovskú novinu! Najväčšiu radosť jej TÝMTO spravil syn Filip!
Zdielať na

Lucie Bílá má obrovskú novinu! Najväčšiu radosť jej TÝMTO spravil syn Filip!

Archívna reportáž

Lucie Bílá patrí medzi ľudí, o ktorých dobrom sa srdci sa nepochybuje. Rovnako niet pochýb o tom, že skutočne miluje deti. Sama však má "len" jedno, 25-ročného syna Filipa. Hoci sa o druhé enormne pokúšala s exmanželom Václavom "Noidom" Bártom, nepodarilo sa a speváčku to takmer stálo zdravie.

Svojho jediného syna Filipa, ktorého má s podnikateľom Petrom Kratochvílom, Lucie Bílá nekonečne miluje, napokon, ako asi každá matka. Speváčka sa štíhlym mladým mužom rada chváli aj na sociálnej sieti, keďže s fanúšikmi s nadšením zdieľa všetky svoje radosti, ale aj starosti.

Pred pár dňami šokovala svojich priaznivcov správou o tom, že do jej života zasiahol koronavírus. Síce bližšie neurčila, akým spôsobom, ale dá sa predpokladať, že nešlo o ochorenie samotnej speváčky.

Lucie je smerom k fanúšikom veľmi otvorená:

​Teraz pridala oveľa radostnejšiu novinu. Týka sa jej syna Filipa a skutočne sa hrdá mama má čím chváliť. "Čo viac si môžem ako mama priať. Raz za mnou prišiel môj syn, že by mi rád nakrútil klip. Povedala som mu, nech sa pohrá. Vôbec som pritom netušila, akú úžasnú prácu odvedie," napísala Lucie ku krásnej fotke s Filipom.

"Vďaka jeho štábu, nápadu a obrovskému entuziazmu vám môžem zajtra predviesť na Youtube klip Horúca ako ortuť, na ktorý som pyšná hneď z dvoch dôvodov. 1. Je na moju obľúbenú pieseň, po 2. Je od môjho milovaného syna Filipa," priznala sa Lucie bez okolkov k jedinej večnej láske. Klip zverejnili v nedeľu 13.9 o 18:00.

Súvisiace články

Najčítanejšie